OBNAŽENI MLADIĆ POKUŠAO DA POJEDE ŽIVOG PSA U SURČINU: Policija hitno reagovala - društvene mreže gore (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Novosti onlajn

18. 04. 2021. u 22:19

JEZIVI snimak hapšenja nagog muškarca, koji je navodno pokušao da nasred ulice pojede živog psa, večeras kruži društvenim mrežama.

ОБНАЖЕНИ МЛАДИЋ ПОКУШАО ДА ПОЈЕДЕ ЖИВОГ ПСА У СУРЧИНУ: Полиција хитно реаговала - друштвене мреже горе (УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Facebook

Uznemirujući video-zapis je prema nezvaničnim informacijama nastao na okretnici autobusa 601 u Surčinu, a na njemu se vide dva policijska automobila i nekoliko pripadnika policije koji nagog muškarca drže na zemlji.

Nekoliko trenutaka kasnije pojavljuju se i ambulanta kola koja su najverovatnije došla po nepoznatog muškarca.

- Izašli smo na da intervenišemo. Bolesnik je bukvalno pokušao da jede psa na živo. Policija je odmah odreagovala, a pas je na sigurnom sa nama. Povereno nam je da odradimo medicinske preglede i zbrinemo psa - rekli su članovi Fondacije "Levijatan" koja je objavila uznemirujući snimak.

Kako navode, napadnuti pas je prošao bez povreda,

Korisnici društvenih duboko su potreseni snimkom, ali i celim slučajem.

- Svašta rade ovim jadnim napačenim dušama pa ih sad jedu i žive! Za mojih 20 godina rada u neuropsihijatrijskoj bolnici na sudskom odeljenju čula sam svašta, ali toliko i takve agresije prema životinjama nikad - napisla je jedna korisnica.

Među korisnicima društvenih mreža mnogo je onih koji smatraju da uhapšenom mladiću treba pružiti adekvatnu medicinsku pomoć.

- Jako je ružno reći da je budala, momak je bolestan, treba mu pomoći - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Uznemirujući video pogledajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

A POSLE ISTORIJSKE KAZNE ZA HRVATSKU: UEFA počela da lovi ustaše!