VUČIĆ OBJAVIO VELIČANSTVEN SNIMAK: Pogledajte kako izgleda srpski "plamen" (VIDEO)

Novosti online

18. 04. 2021. u 13:48

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na svom Instagram nalogu snimak dejstva lansera raketa "Plamen - S", koje je prikazano tokom jučerašnje vojne vežbe "Odgovor 2021" na poligonima "Orešac" i "Pasuljanske livade".

ВУЧИЋ ОБЈАВИО ВЕЛИЧАНСТВЕН СНИМАК: Погледајте како изгледа српски пламен  (ВИДЕО)

Paljba "ognja" i "morave" na vežbi "Sadejstvo 2020."/ Foto Ministarstvo odbrane

Vučić je juče istakao da je ponosan na sve što je video na poligonima "Orešac" i "Pasuljanske livade" i poručio da će se nastaviti ulaganja u srpsku armiju.

Snimak pogledajte ispod teksta:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Na vežbi je pored ostalog prikazano kako brigadna raketna grupa višecevnih lansera raketa "Plamen - S" dejstvuje po neprijatelju u rejonu objekta Veliki Antrvelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (51)

Iki

18.04.2021. 14:17

Сва сам се најежила!!! Ова вежба одузима дах! Има чиме Србија да се поноси,опремом и још више људима који том опремом управљају! Живела Војска Србије!

Goran Bozovic

19.04.2021. 07:43

Zaista je ocigledno da je svako ulaganje u vojsku isplativo i dalo rezultate, opremljeniji, savremeniji nego ikada i definitivno je danas cast biti deo iste !

Jovan

19.04.2021. 10:21

Moderna, snažna i jaka vojska jedan je od stubova modernog društva, a rukovodstvo naše države i u narednom periodu će nastaviti ulaganja u vojni potencijal.