REŠENA MISTERIJA OBELEŽENIH STANOVA U BLOKOVIMA: Evo šta se krije iza oznaka koje su uplašile građane

Novosti online

16. 04. 2021. u 08:31

ŽITELJI 44. i 45, ali i drugih novobeogradskih blokova nedeljama su bili uznemireni jer je neko iscrtanim iksićima obeležavao njihove domove, a pretpostavljalo se da iza svega najverovatnije stoje lopovi koji na taj način navodno tipuju stanove za pljačku.

РЕШЕНА МИСТЕРИЈА ОБЕЛЕЖЕНИХ СТАНОВА У БЛОКОВИМА: Ево шта се крије иза ознака које су уплашиле грађане

Foto: Facebook

Sada se pojavila objava na Fejsbuk grupi "Blok 45 INFO" kojom je rešena misterija simbola u Novom Beogradu.

- Samo da prijavim da je danas rešena misterija "obeleženih stanova" koja je privukla toliko pažnje u proteklih nekoliko nedelja. Nikakvo "tipovanje" za obijanje, male dece, usamljenih starica i slično nije u pitanju, pa čak ni siroti tehničari operatera kablovske TV i interneta, ništa sa zlom namerom zapravo - napisao je jedan Novobeograđanin.

Otkrio je da iza svega stoji radnike kurirske službe.

- Da čovek ne bi izgubio posao zbog naivnosti i "praktičnosti" samo ću reći da je u pitanju jedna od kurirskih službi i obeležavanje kao dokaz šefu da je isporuka pokušana, ali da niko nije bio kod kuće, jer su se ljudi žalili da isporuka nije ni pokušana. Doneo čovek pošiljku danas i sve sâm ispričao i opisao. Začudio se što nema "X" pored zvonceta, a siguran je da je ucrtao - napisao je u grupi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)