JEDINI PUT KADA JE PORODILJA (29) VIDELA SVOJU BEBU: NJeno srce nije izdržalo, probudila se iz anestezije, umrla nakon nekoliko dana

Novosti online

07. 04. 2021. u 15:52 >> 15:53

PORODILjA D. T. (29), koja je u nedelju preminula od posledica korona virusa u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", uspela je da vidi svoju bebu pre nego što ju je srce izdalo.

ЈЕДИНИ ПУТ КАДА ЈЕ ПОРОДИЉА (29) ВИДЕЛА СВОЈУ БЕБУ: Њено срце није издржало, пробудила се из анестезије, умрла након неколико дана

Foto: N. Skenderija

Ona je bila hospitalizovana u ovu ustanovu zbog zaraze korona virusom. U jednom momentu situacija se toliko iskomplikovala da je osoblje ove ustanove rešilo da je prevremeno porodi carskim rezom što je i učinjeno.

- Rodila je sina. Beba je negativna na kovid. I super je. Žena je, nažalost, uprkos svim naporima lekara preminula. Njeno srce nije izdržalo - kaže izvor medija iz ove zdravstvene ustanove.

Kaže da je D. T. ovo drugo dete. Kod kuće ima ćerkicu od dve i po godine.

Sudbina je htela da oboje ostanu bez majke. 

- Uspela je da vidi bebu. Nakon porođaja se probudila iz anestezije, videla je tada dete, i nakon par dana preminula. To je bio jedini put da je videla bebu. Ali, bar jeste - ispričao je naš sagovornik.

Za život u ovoj ustanovi bori se i porodilja J. A. (33). Ona je takođe na respiratoru, a zbog posledica opasnih po život, porođena je prošle nedelje carskim rezom u osmom mesecu trudnoće. Ona je za sada dobro, rodila je ćerku, koja je takođe, negativna na kovid 19.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano na dubini od 12 kilometara