NAJLEPŠI POKLON ZA PREDSEDNIKA: Pogledajte kako je dečiji hor čestitao rođendan Vučiću (FOTO/VIDEO)

Novosti online

05. 03. 2021. u 11:42

GRAĐANI Srbije, zvaničnici širom sveta, članovi SNS, Vlade Srbije i ostali čelnici u političkom životu Srbije danas upućuju rođendanske čestitke predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

НАЈЛЕПШИ ПОКЛОН ЗА ПРЕДСЕДНИКА: Погледајте како је дечији хор честитао рођендан Вучићу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas puni 51. godinu. Rođen je 5. marta 1970. u Beogradu. Osnovnu školu završio je u Novom Beogradu, zatim Zemunsku gimnaziju a diplomirao je na Pravnom fakultetu. Otac je troje dece. Dužnost predsednika Republike Srbije vrši od 2017. godine. 

Prošle godine su prvom čoveku Srbije rođendan čestitali brojni svetski lideri i zvaničnici, među kojima su bili Vladimir Putin, Si Đinping, Redžep Tajip Erdogan, Sebastijan Kurc, Viktor Orban, Miroslav Lajčak, Aleksandar Lukašenko, Serđo Matarela, Nursultan Nazarbajev, ruski patrijarh Kiril... 

Dok se ove godine predsednik Srbije može se pohvaliti najslađom i najlepšom čestitkom koju su mu priridila dečica iz dečijeg hora sa pesmom "Mi smo deca neba". Predsednik je od dečijeg hora, pored pesme, dobio i tortu.

Pri susretu Vučića i dece, devojčica uputila je Vučiću čestitku uz sledeće reči:

- Danas nam je poseban dan, kada se ostvario veliki san da ove godine čestitamo našem predsedniku srećan rođendan. U čast Vašeg rođendana želimo da vam otpevamo jednu pesmu - rekla je devojčica na šta se predsednik srdačno zahvalio aplauzom.

Kako je čestitka izgledala možete pogledati na video snimku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (52)

ODRŽIVOST U ENERGETSKOM SEKTORU: Zajedničkim naporima i sinergijom obezbedićemo bolju budućnost