Raspisan nagradni konkurs “I nekad i sad, Neoplanta je Novi Sad”: Napravi pobednički logotip i osvoji 3.000 evra!

Promo

08. 03. 2021. u 10:00

Расписан наградни конкурс “И некад и сад, Неопланта је Нови Сад”: Направи победнички логотип и освоји 3.000 евра!

Foto: Kompanija Neoplanta/Promo

DA li poznajete Novi Sad i Vojvodinu, njihov “natentane” način života? Da li ste videli te široke ravnice, upoznali tradicije severa naše zemlje?

Ako jeste, neće vam biti teško da shvatite koje tradicije  i neprolazne vrednosti neguje kompanija Neoplanta, jer sve su to stvari zbog kojih je  Neoplanta odlučila da promeni svoj vizuelni identitet i tako ojača svoju vezu sa gradom Novim Sadom, čiji latinski naziv nosi u svom imenu. Naime, naselje Racka (Raška) varoš na levoj obali Dunava, dobilo je prvi zvanični naziv Neoplanta 1748.godine, kada mu je carica Marija Terezija dodelila status slobodnog kraljevskog grada. Svaki narod koji ga je tada nastanjivao, preveo ga je na svoj jezik, a Srbi su ga nazvali Novi Sad.

Foto: Kompanija Neoplanta/Promo

Neoplanta je zato raspisala nagradni konkurs za izradu kreativnog rešenja – logotipa, koji će dati šansu dizajnerima iz cele Srbije da pokažu svoje umeće i originalnost i osvoje 3.000 evra. Pravo na učešće u konkursu imaju svi punoletni građani, dizajneri iz agencija, studenti, početnici, svi maštoviti kreativci koji će razumeti i na najkreativniji način pokazati da razumeju vrednosti za koje se kompanija zalaže.

Nagradni konkurs, koji traje od 01.03. do 05.04.2021. godine, sprovodi se na sajtu http://www.neoplanta.rs/. Tu se nalaze sva pravila i smernice za izradu kreativnog rešenja – logotipa, a svoja vizuelna rešenja učesnici šalju na e-mail adresu organizatora sirokokonkurs@neoplanta.co.rs . Nakon što se konkurs zatvori 5. aprila u ponoć, tročlani stručni žiri (predstavnici kompanije Neoplanta, grada Novog Sada i Akademije umetnosti u Novom Sadu) odlučuju koji rad je pobedio, a ime dobitnika će biti objavljeno 29.04.2021. godine na http://www.neoplanta.rs/news.

Važno je da napomenemo da učesnik mora da bude punoletni pojedinac, ne grupa autora, koji može da učestvuje sa maksimum 3 kreativna rešenja. Prema tome, dragi kreativci, prebacite se mislima u ravnicu, na obale Dunava, dobro proučite uslove konkursa, razmislite i napravite svoje pobedničko rešenje, jer vas samo mesec dana deli od moguće pobede. Srećno!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)