PREMIJERKA O SKANDALOZNOJ IZJAVI DARKA MITROVIĆA: Nije isto da li te siluje Legija ili Mika - žene u Srbiji zaslužuju izvinjenje!

Novosti online

19. 01. 2021. u 10:48

ПРЕМИЈЕРКА О СКАНДАЛОЗНОЈ ИЗЈАВИ ДАРКА МИТРОВИЋА: Није исто да ли те силује Легија или Мика - жене у Србији заслужују извињење!

Foto: Printscreen

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić je danas zatražila izvinjenje od vlasnika Nova S zbog skandalozne izjave voditelja "Mentalnog razgibavanja" Darka Mitrovića.

- Kada već pričamo o utisku javnosti i važnim temama za našu zemlju i naše društvo, moram da istaknem da se u javnosti stekao utisak da vlasnik Nova S i ceo vaš tim stoji iza reči čoveka koji je rekao da nije isto da li siluje Legija ili Mika Aleksić. Očekujem izvinjenje Nove S svim ženama u Republici Srbiji, kada već pričamo o pristojnosti - rekla je premijerka nakon današnje sednice Operativnog tima za vakcinaciju.

Podsećamo, voditelj Darko Mitrović je juče u programu sa kolegom Markom Stepanovićem govorio o slučaju seksualnog zlostavljanja glumica od strane Miroslava Mike Aleksića.

 - Nije Mika kriminalac, pa nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić -  rekao je Darko Mitrović, nakon čega je usledio oštar odgovor javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)