"NIJE ISTO DA TE SILUJE LEGIJA I DA TE SILUJE MIKA ALEKSIĆ": Skandalozna izjava voditelja razbesnela srpsku javnost (VIDEO)

Novosti online

18. 01. 2021. u 12:46

VODITELj Darko Mitrović koji vodi emisiju "Mentalno razgibavanje" jutros je u programu uživo izrekao jezivu i skandaloznu rečenicu.

НИЈЕ ИСТО ДА ТЕ СИЛУЈЕ ЛЕГИЈА И ДА ТЕ СИЛУЈЕ МИКА АЛЕКСИЋ: Скандалозна изјава водитеља разбеснела српску јавност (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, on je sa kolegom Markom Stepanovićem govorio o jezivom slučaju silovanja i seksualnog zlostavljanja od strane Miroslava Mike Aleksića, kojeg je glumica Milena Radulović, zajedno sa još četiri devojke prijavila policiji.

 - Nije Mika kriminalac, pa nije isto da te siluje Legija i da te siluje Mika Aleksić -  rekao je Darko Mitrović i šokirao javnost.

Mitrović se, nakon ove strašne izjave, tokom emisije upitao zašto ona sve ove godine nije govorila ništa o strahotama kroz koje je prošla, te dodao da Aleksić "nije rmpalija" od koga bi neko trebalo da bude uplašen.

- Moram da priznam još jednu zbunjujuću stvar. Mika Aleksić nije neki rmpalija, neki mafijaš, pa da budeš uplašen od Mike Aleksić. Vrlo lako može čovek da se reši - rekao je on, i na tome se nije zaustavio.

Ova jeziva izjava je, razumljivo, naišla na osude društvenim mrežama.

U trenucima kada žrtve hrabro istupe i skupe snagu da ispričaju kroz kakve traume su prošle, potrebna je podrška i razumevanje, a nikako ovakvi zlonamerni i neumesni komentari.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (21)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije