AGONIJA TRAJE: Milan je nestao 20. decembra, a sada se oglasila i njegova porodica

Novosti online

06. 01. 2021. u 20:12

NI nakon sveobuhvatne potrage na kojoj se već danonoćno radi, Milan Ilić (34) iz Donjeg Milanovca koji je nestao 20. decembra prošle godine, još nije pronađen.

АГОНИЈА ТРАЈЕ: Милан је нестао 20. децембра, а сада се огласила и његова породица

Foto: Privatna arhiva

Potraga će, kako se saznaje, biti nastavljena i narednih dana, a do sada je pretraženo kompletno priobalje Dunava u prečniku od oko 40 kvadratnih kilometara i svi ostali predeli za koje je porodica smatrala da bi trebalo obići.

Porodica nestalog Ilića pismom se obratila ministru policije Aleksandru Vulinu i direktoru policije Vladimiru Rebiću, navodeći zahvalnost što su brojne ekipe učestvovale u potrazi za Milanom.

Naime, za mladićem je tragao veliki broj policajaca, pripadnika interventnih jedinica, pripadnici Žandarmerije i ronioci. U saradnji sa njima, porodica i prijatelji vršilu su pretragu na kopnu i u vodi, međutim, ni nakon sveobuhvatne pretrage terena, nijedan novi trag nije pronađen.

Porodica Ilić je u pismu izrazila zahvalnost na svoj pomoći koja im je dosad pružena u potrazi za nestalim Milanom, a naročito je uputila zahvalnost načelniku PU Bor koji im je bio na raspolaganju 24 sata.

- Ovim putem želimo da se kao porodica zahvalimo vama lično kao i svim pripadnicima MUP-a koji su proteklih dana učestvovali u potrazi za nestalim Milanom Ilićem. Takođe, želimo da se zahvalimo na angažovanju inspektorima PS Majdanpek, te načelniku PS, a posebno načelniku PU Bor, koji nam se stavio na 24-časovnom raspolaganju za svaku potrebnu pomoć - dodaje se u pismu.

Do sada je u pretrazi terena učestvovalo više od 200 policijskih službenika.

Potraga je bila intenzivirana svih prethodnih dana, a u pretragu terena bila je angažovana ronilačka jedinica Žandarmerije u Donjem Milanovcu kao i pripadnici interventnih jedinica policije sa psima tragačima policijske brigade PU za grad Beograd.

Kako se saznaje, Policijska uprava u Boru je formirala radnu grupu koja će nastaviti operativnu pretragu za nestalim Milanom, svakodnevno do njegovog pronalaska.

Da podsetimo, Milan je nestao 20. decembra ove godine. Na sebi je imao teget jaknu, crne pantalone i crno-bele patike.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije neka se javi najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona 065/8089200.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)