TELEFON POSLEDNJI PUT BIO AKTIVAN U 15 SATI: Evo gde su poslednji put locirani Milica i Stefan - oglasila se Gorska služba spasavanja

A.N.

20. 12. 2020. u 10:56

U POTRAGU za Milicom i Stefanom krenula je i Gorska služba spasavanja iz Bora.

ТЕЛЕФОН ПОСЛЕДЊИ ПУТ БИО АКТИВАН У 15 САТИ: Ево где су последњи пут лоцирани Милица и Стефан - огласила се Горска служба спасавања

Foto: Facebook/Stefan Rusov

- Krenuli smo u potragu. Poslednji put je telefon lociran u Tupižnici, oko 15č juče. Za sada ih još nismo pronašli.

- Imamo informaciju o nameri da su hteli da se poponu na Bjeljanicu, ali to je samo pretpostavka. U potragu je krenula stanica iz Bora, a Kruševac i Beograd su u pripravnosti - rečeno je iz Gorske službe spasavanja za "Novosti".

Podsetimo, Milica Mirjanić (20) i Stefan Rusov (27) nestali su u subotu kod mesta Lisine, u podnožju Beljanice kod Despotovca.

- U akciju potrage uključila se i Gorska služba spasavanja. Oni imaju iskustva sa planinarenjem, ali nisu iskusni planinari - rekao je kratko za "Novosti" Stefanov brat Nemanja Rusov.

Milica i Stefan su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje, beogradskih registarskih oznaka (BG1541VT) ka izletištu Lisine.

Njima se od tada gubi svaki trag. Kako je rekao otac Milice Mirjanić, nekoliko ljudi se u rano nedeljno jutro, dakle jutros, organizovalo i krenulo u pretragu.

Pretpostavlja se da su dvoje mladih iz vikendice krenuli da planinare.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)