BRAT NESTALOG STEFANA ZA NOVOSTI: I Gorska služba se uključila u potragu - Oni nisu iskusni planinari

Novosti onlajn/M.Stevanović

20. 12. 2020. u 10:35

MILICA Mirjanić (20) i Stefan Rusov (27) nestali su u subotu kod mesta Lisine, u podnožju Beljanice kod Despotovca.

БРАТ НЕСТАЛОГ СТЕФАНА ЗА НОВОСТИ: И Горска служба се укључила у потрагу - Они нису искусни планинари

Foto: Facebook/Stefan Rusov

Kontaktirali smo Stefanovog brata, koji nam je potvrdio informaciju o nestanku.

- U akciju potrage uključila se i Gorska služba spasavanja. Oni imaju iskustva sa planinarenjem, ali nisu iskusni planinari - rekao je kratko za "Novosti" Stefanov brat Nemanja Rusov.

Podsetimo, Milica i Stefan su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje, beogradskih registarskih oznaka (BG1541VT) ka izletištu Lisine.

Njima se od tada gubi svaki trag. Kako je rekao otac Milice Mirjanić, nekoliko ljudi se u rano nedeljno jutro, dakle jutros, organizovalo i krenulo u pretragu.

Pretpostavlja se da su dvoje mladih iz vikendice krenuli da planinare.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!