DANAS NE IZLAZITE BEZ KIŠOBRANA: Još jedan oblačan i hladan dan je pred nama, a pogledajte kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje

Tanjug

29. 11. 2020. u 07:26

U SRBIJI se danas tokom dana očekuje oblačno i hladno vreme, mestimično s kišom i susnežicom, na planinama sa slabim snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

ДАНАС НЕ ИЗЛАЗИТЕ БЕЗ КИШОБРАНА: Још један облачан и хладан дан је пред нама, а погледајте какво нас време очекује наредне недеље

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Vetar slab do umeren, uglavnom severni i severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 3, najviša u većini krajeva od 1 do 5, u Timočkoj Krajini oko 7 stepeni.

I u Beogradu oblačno i hladno, ujutru s kišom i susnežicom. Vetar slab, uglavnom severni i severozapadni. Temperatura bez većeg kolebanja od 1 do 3 stepena.

U ponedeljak umereno do potpuno oblačno, još ujutru i pre podne na jugu i jugoistoku Srbije mestimično sa slabim snegom.

U utorak u većini krajeva malo i umereno oblačno i suvo.

U sredu naoblačenje sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom. U košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata i olujnim jugoistočnim vetrom, koji će u četvrtak krajem dana kratkotrajno oslabiti.

Od četvrtka pretežno oblačno i toplije, mestimično sa kišom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a