Meridian novim spotom šalje najvažniju poruku - STOP NASILJU NAD ŽENAMA! (VIDEO)

Promo

25. 11. 2020. u 16:00

Svakog 25. novembra obeležava se Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, a Srbija ga dočekuje sa upozoravajućom statistikom - samo u prvoj polovini 2020. zabeleženo je više od 11.000 slučajeva nasilja usmerenih prema ženama, dok je njih 15 smrtno nastradalo.

Меридиан новим спотом шаље најважнију поруку - СТОП НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА! (ВИДЕО)

Foto: Promo

Osim što širom regiona uspešno posluje više od dve decenije, Meridianbet i na delu, sopstvenim primerom i modelom poslovanja pokazuje da je društveno odgovorna kompanija - posebno kada je reč o politici rodne ravnopravnosti, ekonomskom osnaživanju žena i nultoj toleranciji na bilo koji vid nasilja i diskriminacije.

Nasuprot podacima RZS za prethodnu godinu gde je 44% udeo žena u ukupnom broju zaposlenih građana Republike Srbije, menadžment kompanije Meridian itekako prednjači - nešto više od 65% zaposlenih čine žene, koje se nalaze na nekim od najodgovornijih pozicija.

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, kompanija Meridian podseća javnost da rešavanje ovog problema mora imati prioritet ne samo u radu državnih organa, već i u funkcionisanju poslovne zajednice, koja ima veoma važnu ulogu u promovisanju kulture tolerancije i uvažavanja.

Zaštitna lica i prijatelji kompanije Meridian i ovom prilikom su se prigodnim videom obratila javnosti i podigli svest o problemu koji se tiče svih nas.

I u najtežim trenucima kroz koje kao društvo ovih dana prolazimo, jedna poruka se ne sme zaboraviti - STOP NASILjU NAD ŽENAMA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist