VULIN O NAPADIMA NA VUČELIĆA: Verovatno bi imalo smisla objašnjavati ljudima šta znači čovečnost, lešinarima ne

Novosti online

10. 10. 2020. u 09:07

MINISTAR odbrane Aleksandar Vulin se oglasio povodom napada na Milorada Vučelića. Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

ВУЛИН О НАПАДИМА НА ВУЧЕЛИЋА: Вероватно би имало смисла објашњавати људима шта значи човечност, лешинарима не

Foto: Ministarstvo odbrane

- Sigurno postoji drugi izraz nego lešinari, kojim bih opisao tekst i one koji su pisali tekst o Miloradu Vučeliću objavljen na portalu Nova, ali ne mogu da se setim ni jednog drugog koji bi tako dobro opisao motive i prirodu onih koji pljuju čoveka na respiratoru. Milorad Vučelić i ja smo prijatelji već decenijama, ali i da nismo ustao bih protiv lešinara koji svoju zlobu i pakost pokazuju na čoveku koji se bori za život - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Žao mi je što Milorad ne može da pročita sve gadosti, laži i uvrede koje su napisali, jer bi mu to dalo još jedan motiv da ozdravi i da vrati svaki podmukli i kukavički udarac. A pošto je načitaniji, obrazovaniji i pismeniji od svih koji lešinarski kruže oko njegove bolesničke postelje, umeo bi on da odgovori i vrati. Mogli su lešinari dok su smišljali kako će da se iživljavaju na čoveku u komi da napišu i koje je knjige objavio, koliko je napisao pozorišnih i filmskih kritika, u koliko pozorišta je bio upravnik, koje predstave je postavio, koje je sve novine uređivao i osnovao. Verovatno bi imalo smisla govoriti ljudima šta znači čovečnost, i zašto se ne udara onaj ko ne može da se brani, ljudima da, lešinarima ne - rekao je ministar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina