Huawei otišao korak dalje - ukoliko imate ove telefone od sada možete koristiti novi alat koji će vas oduševiti

Promo

17. 09. 2020. u 19:18

Novi alat za pretragu nudi Huawei korisnicima pristup za čak milion aplikacija i način da lako pretražuju informacije koje su im potrebne

Хуаwеи отишао корак даље - уколико имате ове телефоне од сада можете користити нови алат који ће вас одушевити

Foto: Depositphotos

KINESKA kompanija Huawei je proletos za ljubitelje svojih telefona lansirala nove uređaje – popularnu P40 seriju, sa sopstvenom Huawei Mobile Services platformom i sa AppGallery prodavnicom aplikacija.

No, nisu se na tome zaustavili. Ubrzo se pojavio i Petal Search, pretraživač koji je dostupan za preuzimanje na Huawei AppGallery, ali je u slučaju P40 serije već preinstaliran na telefonima. Ovaj pretraživač se transformisao u izuzetno funkcionalan, i vrlo brzo je zadovoljio sve potrebe korisnika. Nova alatka za pretragu omogućava korisnicima Huawei telefona da pretražuju i pronađu sve što im je potrebno, uključujući aplikacije, vesti, slike i sve to direktno preko početnog ekrana svog uređaja.

Ova vodeća svetska tehnološka kompanija ponovo je otišla korak dalje. Novim promenama koje kompanija Huawei najavljuje stavljena je tačka na pitanje pozicije „običnog“ korisnika Huawei telefona u vrtlogu odnosa velikih sila.

Korisnici Huawei telefona će sada moći da imaju apsolutno sve željene aplikacije na HMS telefonima, a dolazak do njih je krajnje jednostavan, baš kao da se ništa nikada nije ni promenilo.

Od preuzimanja aplikacija kao što su: Facebook, Instagram, Whatsapp, Google Maps i drugih, korisnike deli svega nekoliko klikova.

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Foto: Promo

Ovaj novi alat za pretragu nudi Huawei korisnicima pristup za čak milion aplikacija i način da lako pretražuju informacije koje su im potrebne - uključujuči vesti, slike i još mnogo toga. Sve ovo moguće je direktno sa početnog ekrana uređaja.

Pokrenut Petal Search pretraživačem, Find Apps vidžet za pretraživanje aplikacija nudi alternativno iskustvo pretraživanja koje locira i objedinjuje informacije.

Find Apps pruža najtačnije i najrelevantnije rezultate za svakog korisnika, te je na ovaj način omogućena potpuno personalizovana upotreba pametnog telefona na svakodnevnom nivou.

Takođe, pored vesti, fotografija i zabave, Find Apps navodi aplikacije iz više izvora, dok je poreklo izvora takođe uvek navedeno.

Olakšavajuće za korisnike jeste i to što je Huawei AppGallery u potpunosti integrisana u vidžet i sve aplikacije koje su već dostupne u zvaničnoj Huawei prodavnici aplikacija će se pojaviti na vrhu bilo koje pretrage u ovoj aplikaciji.

Svake nedelje, u AppGallery dodaje se stotine novih aplikacija, dostupnih svim korisnicima.

Svaki korisnik Huawei telefona, može svakodnevno da koristi svoj uređaj bez ikakvih poteškoća, baš onako kao što je navikao – kao da se ništa nije promenilo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna