KORONOM ZARAŽENA I DVA DETETA: U Jablaničkom okrugu još 37 novoobolelih

I.M.

26. 07. 2020. u 13:50

OD 184 rezultata koja su stigla u leskovački Zavod za javno zdravlje(ZZJZ) 37 ima pozitivan nalaz na infekciju virusom korona.

КОРОНОМ ЗАРАЖЕНА И ДВА ДЕТЕТА: У Јабланичком округу још 37 новооболелих

Foto: I. Mitić

Prema podacima iz poslednjeg izveštaja zaražena su 29 Leskovčana, od 144 testirana, i po četiri osobe sa područja opština Vlasotince i Medveđa.

Među pozitivnima su i dva deteta kao i 19 zaposlenih, 12 penzionera i četiri osobe bez posla.

Čekaju se rezultati još 198 uzoraka uzetih prethodnih dana u ovdašnjem ZZJZ i Opštoj bolnici. U okrugu je od početka epidemije infekcija virusom korona potvrđena kod 1355 pacijenata, a najviše je Leskovčana – 1075.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...