ZAHVALJUJUĆI NJEMU USPELI SMO DA USVOJIMO ĆERKU Vlade Divac održao potresan govor o Mrki: "Nikada mu to neću zaboraviti" (FOTO)

Novosti onlajn

02. 12. 2021. u 12:05

I PROSLAVLjENI košarkaš Vlade Divac održao je govor na komemoraciji Mrkonjiću.

ЗАХВАЉУЈУЋИ ЊЕМУ УСПЕЛИ СМО ДА УСВОЈИМО ЋЕРКУ Владе Дивац одржао потресан говор о Мрки: Никада му то нећу заборавити (ФОТО)

Foto: Z. J. Mačak

- Mrka i ja smo bili na dve suprotne političke strane. Naši politički stavovi su se toliko razlikovali, ja sam radio sve što je u mojoj moći da njegova partija ode sa vlasti. To izgleda kao da smo bili najveći neprijatelji, a nismo, bili smo prijatelji. Sve ostalo smo imali zajedničko.

- Lažni ljudi me više ne iznenađuju, ali lojalni da. Mrka je bio lojalan.

- Nikada nisam sreo čoveka, a da mi nije pričao kako je njemu Mrka pomagao.

- Na vrhuncu svoje moći je koristio priliku da pomaže ljudima. Zahvaljujući njemu uspeli smo da usvojimo ćerku. Mrka je uspeo da nas spoji sa našom ćerkom, nikada mu to nećemo zaboraviti.

- Kada je Milošević pao ja sam ga zvao i pitao da li mu nešto treba. Rekao je meni ništa, ali ako se meni nešto desi, obećaj da ćeš brinuti o mojoj porodici.

Podsetimo, počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić biće sahranjen danas u 15 časova u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, na mestu koje se nalazi pored grobnice osnivačice pozorišta "Puž" Slobodanke Cace Aleksić, žene Branka Kockice, kao i pevača Šabana Šaulića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a