"MOJ SIN VIŠE CENI MRKU NEGO SVOG OCA": Ovako je Ana Bekuta govorila o Milutinu Mrkonjiću

Novosti online

27. 11. 2021. u 21:35

VISOKI funkcioner SPS-a Milutin Mrkonjić koji je danas preminuo dugo godina je bio u vanbračnoj zajednici sa pevačicom Anom Bekutom. Mrka i Bekuta su, uprkos tome što se političar nikada nije razveo od supruge Daše, godinama živeli u skladnoj zajednici.

МОЈ СИН ВИШЕ ЦЕНИ МРКУ НЕГО СВОГ ОЦА: Овако је Ана Бекута говорила о Милутину Мркоњићу

Foto Instagram/anabekuta1

Ana je Mrkonjića svakodnevno posećivala u bolnici u njegovim poslednjim danima.

Svojeremeno je Ana otkrila da njen sin Igor, koga ima iz braka sa klavijaturistom Aleksandrom Savićem više poštuje njenog partnera nego svog oca.

- Moj sin ne voli da se eksponira i jedva ga nateramo da dođe sa nama na neki događaj, jednostavno ne voli medije. Milutin i Igor se izvrsno slažu. Igor poštuje Milutina više nego svog oca – rekla je Bekuta.

Bekuta je tada izjavila i da ne planira da stane pred oltar po drugi put.

- I dalje stojim pri stavu da nam papir ništa ne znači. To ništa ne bi promenilo u mom i Milutinovom odnosu, moglo bi samo da zakomplikuje stvari. Možda će nas neko kritikovati zbog toga. Pa će reći da smo neozbiljni, da ne poštujemo instituciju braka, ali mi smo ozbiljni ljudi koji su prošli brakove. Imamo decu, unuke, i želimo da živimo kako mi želimo. Našla sam svoju srodnu dušu i ne obazirem se na to šta će drugi reći.

Drago mi je što Milutin brine o svojoj ženi

Poznato je i da je Milutin Mrkonjić do kraja života ostao u dobrim odnosima sa svojom ženom Draganom Dašom Mrkonjić. Mediji su spekulisali da li Ani smeta takav odnos dvoje bivših supružnika, što je ona više puta porekla.

-To je njegova divna osobina i apsolutno mi ne smeta što ima lep odnos sa njom. Zar ne treba izvući iz toga pouku? Da se on i ja, ne daj Bože rastavimo, on bi tako brinuo i o meni – rekla je Ana.

Biografija Milutina Mrkonjića

Milutin Mrkonjić je rođen u Beogradu, 23. maja 1942. godine, a diplomirao je 1971. godine na Građevinskom fakultetu u Beogradu.

Po završetku fakulteta radio je u Birou za studije i projektovanje železnica, a od 1974. godine bio je rukovodilac Sektora za projektovanje. Godine 1977. zaposlio se u Centru za istraživanje i projektovanje, a njegovim spajanjem sa Saobraćajnim institutom postaje njegov direktor.

Učestvovao je u brojnim projektima u Alžiru, Venecueli, Iraku, Kuvajtu, Kini, Gabonu, Libiji.

Bio je rukovodilac obnove Srbije ispred Vlade Srbije posle NATO bombardovanja 1999. godine.

Takođe je bio potpredsednik Narodne skupštine Republike Srbije od 8. maja 2007. godine. Nakon što je predsednik Skupštine Tomislav Nikolić podneo ostavku, Mrkonjić je preuzeo predsedavanje sednicama Skupštine kao najstariji od potpredsednika, do izbora novog predsednika Olivera Dulića 23. maja 2007. Pred Mrkonjićem je Vlada Republike Srbije položila zakletvu 15. maja 2007. godine.

Na izborima za predsednika Srbije, januara 2008. godine, bio je kandidat SPS-a i osvojio je oko 6% glasova.

U Vladi koja je formirana nakon izbora u maju 2012. godine, Milutin Mrkonjić je obavljao funkciju ministra saobraćaja do rekonstrukcije koja je završena 2. septembra 2013. godine. Na tom mestu ga je zamenio stranački kolega Aleksandar Antić.

Bivša supruga Milutina Mrke Mrkonjića je Dragana Daša Mrkonjić, koja je godinama radila kao advokat, a kasnije i kao sudija. Njih dvoje su bili u braku više od 30 godina.

Od 2012. godine je bio u srećnoj vezi sa poznatom pevačicom Anom Bekutom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a