KAKO SU SE UPOZNALI ANA I MRKA: Želeli su da njihova ljubav traje do kraja života

Novosti online

27. 11. 2021. u 22:00

MILUTIN Mrkonjić, visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije, preminuo je danas.

КАКО СУ СЕ УПОЗНАЛИ АНА И МРКА: Желели су да њихова љубав траје до краја живота

Foto: Arhiva novosti

On je bio u vezi sa pevačicom Anom Bekutom, a pre nekoliko godina otkrili su kako je izgledao njihov prvi susret.

- Jedina žena sa estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali smo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon da peva. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je Ana Bekuta. Ja je nisam prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova. Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: "Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac", a ja joj na to kažem: "Vratite mi pare onda" - ispričao je Mrkonjić u jednoj emisiji.

I Ana se tom prilikom nadovezala na njegovu priču.

- Zaista sam mu to rekla kad sam videla burmu na njegovoj desnoj ruci, koju je posle skinuo i objasnio mi kakav je njegov status - dodala je ona.

Oni su ispričali da bi voleli da njihova ljubav traje do kraja života i otkrili da im mnogi govore da je njihova priča inspirativna i da im vraća veru u ljubav.

Bekuta je jednom prilikom za "Helou" rekla da se "neke stvari dešavaju onda kada im se najmanje nadamo":

- Ja sam se jednostavno prepustila i rekla: neka Bog pošalje ono što misli da mi treba. Nemojmo gubiti nadu bez obzira na krahove i brodolome. Pravi čovek pojavi se onda kada ste spremni za to, kada zavolite sebe. Ja sam se zaista načekala, prva polovina života prošla mi je u traženju. Kada smo se upoznali, imala sam 52 godine, on skoro 70. No, da smo se ranije sreli, možda se ne bismo prepoznali. Nije baš da u dvadesetim i tridesetim znamo šta je ljubav... Tek kasnije to shvatamo, kada se s mudrošću i iskustvom neke vrednosti postave na svoje mesto - istakla je Ana.

- Ne planiram da se udam, nisam luda. Hoću da budem slobodna, a poverenje između nas postoji od samog starta. Brak ionako ništa ne bi promenio – rekla je tada Bekuta.

BONUS VIDEO - SINOVI SKRHANI BOLOM: Nikola i Marko u suzama nad očevim kovčegom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)