ZAMALO OSTALA BEZ USNE: Ispovest jedne od žrtava Save Kneževića

Novosti online

24. 05. 2021. u 09:56

SAVA Knežević (23), maser iz Batajnice koji je danas priveden, u ordinacij u samom centru Beograda, na Terazijama, uz asistenciju majke, cvećarke Nele, 'operisao' je i devojke i muškarce koji su posle intervencija dobijali ožiljke, opekotine i rupe na raznim delovima tela odakle im je vađeno salo i prebacivano u grudi ili usne, a neki tvrde da im je čak i život bio ugrožen.

ЗАМАЛО ОСТАЛА БЕЗ УСНЕ: Исповест једне од жртава Саве Кнежевића

Foto Instagram

Katarina Liović (33) iz Zagreba, jedna od Kneževićevih žrtava koja je zbog nestručno odrađenog zahvata zamalo ostala bez usne, kaže da je ovo uopšte ne iznenađuje.

- Uopšte me ne čudi, pa on se stalno hvalio kako je zanat "ispekao" u inostranstvu i da je često radio u drugim zemljama. Koliko daleko je išao, najbolje govori da je na svoj Instagram postavljao je slike uspešno odrađenih tretmana jednog poznatog azerbejdžanskog hirurga, a kada sam ga pitala zašto postavlja nešto što nije njegov rad, rekao mi je da je to njegov učenik. Tek kasnije, kada sam provalila da je prevarant, kontaktirala sam sa tim doktorom koji mi je rekao da nikada nije čuo za Savu Kneževića - kaže ona.

Foto: Printskrin

Tekst potpisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!