NE želim da dajem bilo kakva obaveštenja na okolnosti eventualne ugroženosti bezbednosti mog brata, s obzirom na to da nemam poverenja u rad institucija sistema.

To je večeras na saslušanju u Centru bezbednosti Podgorica poručio Mirko Knežević, brat lidera opozicionog Demokratskog fronta Milana Kneževića.

Pročitajte još: “NOVOSTI” OTKRIVAJU: Šta je Knežević ispričao u policiji povodom saznanja da se na njega sprema atentat

Povod za saslušanje u policiji bili su medijski napisi da se na Mirkovog brata, koji je i narodni poslanik i žestoki kritičar režima u Crnoj Gori, sprema atentat i da bi egzekutor trebalo da bude zloglasni terorista Fljorim Ejupi.

Pročitajte još: Žestoka rasprava u skupštini Crne Gore posle teksta u „Novostima“ - Zogović: „Ako se Kneževiću nešto desi, biće OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB!“ (VIDEO)

Podsetimo, "Novosti" su ranije danas objavile zvaničnu depešu Generalnog konzulata Srbije u Cirihu prosleđenu službi bezbednosti Ministarstva spoljnih poslova, u kojoj se navodi da je našem vicekonzulu detalje navodnog plana za ubistvo Kneževića otkrio crnogorski državljanin, a na osnovu informacija koje je dobio od operativca službe bezbednosti tzv. Kosova.