Nedeljni red vožnje traje tri dana: Za Dan državnosti uobičajeno radno vreme u većini prestoničkih uslužnih objekata

J. D.

14. 02. 2020. u 08:38

Недељни ред вожње траје три дана: За Дан државности уобичајено радно време у већини престоничких услужних објеката

Glavna pošta u Takovskoj ulici; Foto: M.Anđela

Parkiranje će biti besplatno u subotu ceo dan i u ponedeljak, dok će javni gradski prevoz saobraćati tokom tri dana po nedeljnom redu vožnje
POVODOM obeležavanja Dana državnosti, koji se praznuje u subotu, neradni dan biće i u ponedeljak. Međutim, većih izmena koje se odnosne na radno vreme uslužnih objekata neće biti. Tržni centri, prodavnice i gradske pijace radiće po uobičajenom radnom vremenu i bez skraćivanja.

Parkiranje će biti besplatno u subotu ceo dan i u ponedeljak, dok će javni gradski prevoz saobraćati tokom tri dana po nedeljnom redu vožnje.

GRADSKI PREVOZ: U subotu i ponedeljak svi korisnici javnog gradskog prevoza moraće da budu strpljivi jer će se na vozila GSP čekati malo duže. Sve linije javnog gradskog prevoza saobraćaće do ponedeljka po nedeljnom redu vožnje.

PARKIRANjE: JKP "Parking servis" neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada u subotu, nedelju i ponedeljak. Tokom praznika zatvoreni će biti i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Kraljice Marije 7 i Mileševska 51.

Sve javne garaže biće neprekidno otvorene i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

PROČITAJTE JOŠ: Pobednik ponovo na Kalemegdanu, spremno čeka građane


PRODAVNICE, TRŽNI CENTRI I PIJACE: Objekti "Idea", "Roda", "Maksi", "Šop end go" i "Tempo" imaće redovno radno vreme u subotu i ponedeljak. Takođe i TC "Ušće", "Delta siti", "Big fešn" i "Stadion" radiće uobičajeno od 10 do 22 časa. Gradske pijace radiće uobičajeno, od 6.00 do 19.00, a Buvljak od 8.00 do 16.00.

POŠTA: Poslovnica Glavne pošte u Takovskoj ulici radiće non-stop, dok će filijale u TC "Stadion", "Rajićeva", "Big fešn", "Imo autletu" i "Novom Merkatoru" raditi do 19.00 u subotu i nedelju. Skraćeno radno vreme u ponedeljak, do 15.00, imaće ekspoziture pošte u Savskoj 2, Šumadijski trg, Pilota Mihajla Petrovića i Glavna u Zemunu.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije