Alisu Memetović, pripadnicu komunalne milicije u nedelju je je oko 12.30 časova u glavu udarila prodavačica na Vidikovačkoj pijaci u Beogradu.

Incident se dogodio, kada je Alisa pokušala da prodavačici oduzme švercovanu robu. Prodavačica je uhapšena posle napada, a Alisa je prebačena u bolnicu.

Posle napada, oglasio se Alisin suprug M. N. sa koji je sa sinom došao na mesto incidenta, prenose beogradski mediji.

- Ovo je strašno šta se dogodilo mojoj ženi! Ona se nalazi na maksilofacijalnom odeljenju. Jako je uznemirena, stalno plače i pod stresom je, jer ne može da veruje šta joj se dogodilo. Ovo je bruka i sramota - rekao je tom prilikom.

Pročitajte još - Epilog tuče policajke i prodavačice na pijaci: Jedna završila na Urgentnom, druga u stanici policije (VIDEO)

Kako je naveo, njegova supruga je doživela traumu za ceo život.

- Otišla je zaradi parče hleba, a onda se dešava da je neko prebije na radnom mestu! Doživela je traumu za ceo život. Postupila je u skladu s poslom koji obavlja, a pretrpela je nasilje i nikada nije prekoračila ovlašćenja. Ovo je upozorenje da se ovako nešto nikada ne ponovi i apelujem na sve da se stane na put tome! Žene treba da se zaštite od nasilja - poručio je Alisin suprug, piše "Kurir".