KORISNICI komunalnih usluga moći će od sutra pa sve do 31. decembra da zaključe, po veoma povoljnim uslovima, reprogram duga za neizmirene komunalne usluge, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Infostan tehnologije". Gradsko veće Grada Beograda donelo je zaključak koji omogućava reprogram duga za fizička lica koja su utužena kod nadležnih sudova i javnih izvršitelja, za koja su donesene pravosnažne presude i rešenja o izvršenju, postupke koji su u toku pred nadležnim sudovima. Reprogram se odnosi i na korisnike koji duguju više od tri meseca, a za koje nije pokrenut postupak prinudne naplate, kao i za dužnike koji su u prethodnim godinama pristupili reprogramu duga, a nisu poštovali dinamiku otplate.


PROČITAJTE JOŠ: Tatjana (44) i njen sin Boromir (7) nisu izbačeni na ulicu: Šesti pokušaj iseljenja porodice sa Dorćola nije uspeo (FOTO / VIDEO)

Svi zainteresovani za reprogram duga mogu da dođu u bilo koju ekspozituru ili sedište preduzeća svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova, gde će na licu mesta dobiti Predlog ugovora o priznanju duga. Korisnici će uz oktobarski račun dobiti sve informacije o uslovima reprograma duga, o čemu se mogu takođe obavestiti pozivom Besplatnog pozivnog centra 0800-011-018 za pozive iz svih fiksnih mreža i pozivom broja 011/3954-420 za pozive iz mobilnih mreža.