Marjanović: Bastać skreće pažnju s nepravilnosti u poslovanju

NovostiOnline

14. 05. 2019. u 18:31

Марјановић: Бастаћ скреће пажњу с неправилности у пословању

Foto Twitter

SRPC „Milan Gale Muškatirović“ trenutno za struju, vodu, grejanje i telefone duguje preko milion evra, te je navodna briga odlazećeg predsednika opštine Stari grad o bazenu i korisnicima nezapamćeno licemerje - ocenio je Marjanović
Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović kaže da je sportski centar "Milan Gale Muškatirović" potonuo u milionska dugovanja, a da predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, odgovoran za centar, zamenom teza želi da skrene pažnju sa brojnih nepravilnosti u poslovanju.

Kako se navodi u saopštenju dok Bastać "svakodnevno kampuje, čupa saobraćajne znakove, demolira gradska gradilišta i zaustavlja uređenje Beograda, u Srbiji ne postoji sportski centar sa većim dugovanjima.

- SRPC „Milan Gale Muškatirović“ trenutno za struju, vodu, grejanje i telefone duguje preko milion evra, te je navodna briga odlazećeg predsednika opštine Stari grad o bazenu i korisnicima nezapamćeno licemerje - ocenio je Marjanović.

On kaže da zamenom teza Bastać želi da skrene pažnju sa brojnih nepravilnosti koje su otkrivene u poslovanju SRPC „Milan Gale Muškatirović“ koji je pre nekoliko godina podigao kredit od preko 50 miliona dinara za pokrivanje komunalnih dugova.

Umesto smanjenja dugova oni su se samo povećali pa se postavlja pitanje šta se desilo sa tim sredstvima i gde su ona zapravo završila, navodi Marjanović.

Marjanović u saopštenju navodi da je centar platio logo 2.722.500 dinara koji je i ranije bio u upotrebi kao i da postoje brojne sporne javne nabavke koje su predmet interesovanja budžetske inspekcije.


(telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (37)

fifi

14.05.2019. 20:34

Nema čovek vremena za takve trice i kučine, bavi se ozbiljnim poslovima kao što su npm čupanje znakova šutiranje radnih mašina.

Maja

15.05.2019. 06:22

Bastać ne može skrenuti pažnju sa svega onoga što je ovom narodu, tj. Beograđanima uradio. Odgovaraće za sve što je uradio!

Mirko

15.05.2019. 07:25

Šta drugo očekivati od opozicije nego da prave dugove i posle izlaze i divljaju po ulicama kao šatro bore se za bolju Srbiju.Pa sve su upropastili!

Nikola

15.05.2019. 07:33

Tuzilastvo treba da ispita poslovanje opstine Stari grad a bilo bi zanimljivo i da cujemo i vidimo izvestaj Drzavne revizorske institucije.

Darko

15.05.2019. 07:43

Bastac moze samo da pokusava to da radi ali narod zna sta je sve uradio i kako je ostetio Stari Grad.

Mirjana

15.05.2019. 08:13

Pa to je bilo i za ocekivati, Bastac samo pokusava da zamaze oci ljudima i skrene paznju sa svokih nelegalnih radnji

Olja

15.05.2019. 09:04

Bastać želi da skrene pažnju sa brojnih nepravilnosti koje su otkrivene u poslovanju SRPC „Milan Gale Muškatirović“, savko ta svoje postupke morab odgovarati.

dzordz

17.05.2019. 08:26

ja bih te crnogorce vrtaio tamo odakle su. drzava mora da se brani. postoji postupak za oduzimanje drzavljanstva u odredjenim slucajevima. posle prvih 100 vracenih tamo stvari bi se u srbiji momentalno poboljsale, politicki, ekonnomski i bezbedosno. naravno, nista nemam protiv crnogoraca koji zive i rade kao i svi mi i doprinose srbiji, svojoj porodici i sebi.