OBRAČUN NA SENJAKU: Jedan ubijen, drugi teško ranjen

Tanjug

17. 12. 2017. u 08:53

U Beogradu su rano jutros, u pucnjavi ispred kafića u ulici Koste Glavinića na Senjaku, teško ranjena dvojica mlađih muškaraca, od kojih je jedan preminuo u Urgentnom centru

ОБРАЧУН НА СЕЊАКУ: Један убијен, други тешко рањен

foto V.Danilov

U Beogradu su rano jutros, u pucnjavi ispred kafića u ulici Koste Glavinića na Senjaku, teško ranjena dvojica mlađih muškaraca, od kojih je jedan preminuo u Urgentnom centru.

Do pucnjace ispred noćnog kluba u ulici Koste Glavinića došlo je u 05.24 sata, a prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, ekipa hitne pomoći kada je stigla, povređeni su već bili prevezeni privatnim vozilom u Urgentni centar.

Ona je navela da se policija nalazi na licu mesta.

Anesteziolog Urgentnog centra Bojan Jovanović rekao je u uključenju za RTS da je u toj pucnjavi jedan muškarac ubijen, dok je drugi zadržan u Urgentnom centru sa teškim traumama.

Noćas su se, rekla je Macura Tanjugu, dogodila tri saobraćajna udesa u kojima je povređeno sedam osoba, među kojima su bile dve devojčice, a na Altini je prijavljen požar u kom nije bilo povređenih.

Na novoj obilaznici na Ostužničkom mostu u pravcu prema Surčinu došlo je jutros do udesa a intervenisale su dve lekarske ekipe.

Prva ekipa Hitne pomoći je u 06.07 sati zbrinula 32-godišnjeg muškarca sa povredama grudi i 28-godišnju ženu sa povredama noge i dve devojčice od sedam i četiri godine sa povredama glaave i noge. Oni su prevezeni u Urgentni centar.

Druga ekipa je u 6.33 zbrinula 67-godišnjeg muškarca koji je sa lakšim povredama prevezen u Urgentni centar.

Tragovi krvi, foto V.Danilov

Macura je rekla da je u udesu koji se dogodio u Batajnici pre pružnog prelaza za naselje Šangaj lakše povređena jedna osoba koja je prevezena u Urgentni centar.

U 22.15 sati, u udesu na uglu Jurija Gagarina i Nehruove, tupe povrede glave i nadlaktice zadobio je 32-godišnji muškarac koji je prevezen u Urgentni centar.

U 21.52 u Servantesovoj ulici naselja Altina je prijavljen požar, ali nije bilo intervencije Hitne pomoći.

Hitnoj pomoći su se noćas javljali najviše astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom, ali i alkoholiani mladi.

U toku noći Hitna pomoć je imala 114 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a juče u toku dana 137 intervencija od kojih 31 na javnom mestu i dogodio se jedan udes u kojem nije bilo teških povreda, navela je Macura.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Stari Beograđanin

17.12.2017. 23:56

@Mali - Devedesete se ne vraćaju. One su već najmanje 4 godine opet tu!

Ivkovic Miriskav

17.12.2017. 15:37

ma samo se ubivajte !!! sto se vise poubijate manje ludaka po gradu i u drzavi . al sobzirom koliko vas ima trebalo bi 100 dnevno ili nocno da se ubivate. zalosno ali istinito