Čuvar pokušao da ugasi plamen

Novosti online

07. 06. 2015. u 00:21

Чувар покушао да угаси пламен

Ilustracija

Splav na Savi kod Bloka 45 zapalio se oko 22 sata, a intervenišu četiri vatrogasna vozila. Na sreću niko nije povređen. na splavu, koji se nekada zvao "Savski biser", u trenutku kada je izbio požar, bio samo čuvar

Splav na Savi kod Bloka 45 zapalio se oko 22 sata, a intervenišu četiri vatrogasna vozila, saznaje "Blic". Na sreću niko nije povređen, jer je na splavu, koji se nekada zvao "Savski biser", u trenutku kada je izbio požar, bio samo čuvar.

U Hitnoj pomoći su kazali za "Blic" da nisu primili poziv povodom ovog požara.

Kako saznaje "Blic" na licu mesta, na splavu je u trenutku kada je izbio požar bio samo čuvar koji je pokušao da ugasi vatru, ali je objekat ceo izgoreo za oko 30 minuta.

Inače, reč je o splavu koji je, kako pričaju Novobeograđani, bio prvi koji je postavljen na toj strani reke, još 1978. godine.

Požar je najverovatnije izbio zbog neispravnih električnih instalacija.

Na lice mesta su došli pripadnici Žandarmerije, spasioci, rečna policija, ali i savetnik potpredsednika Vlade Milan Rakić, i pomoćnik ministra za inspekcijske poslove Aleksandar Simić.

Protiv vlasnika će biti podneta prekršajna prijava, ali i krivična ako istraga utvrdi da je bila ugrožena opšta bezbednost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Deki

07.06.2015. 08:11

najbitnije je da su nelegalne vikendice Nikolića ostale netaknute! napravili ste od ove drzave svoju prćiju! užas!