NE MOŽE TO TAKO! Pomešao si babe i žabe (VIDEO)

TIP redakcija

09. 02. 2024. u 14:39

"Kladioničarske priče" su novi video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji će moći da uživaju u zanimljivim pričama naših gostiju.

НЕ МОЖЕ ТО ТАКО! Помешао си бабе и жабе (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Kao što mnogi već znaju, list "Tip" se na kioscima može pronaći svakog petka već pune 22 godine, a tu je i sajt na kome svakodnevno možete pročitati predloge tiketa, analize mečeva i tipove asova.

Ponovo je na voditeljskoj poziciji Milan Đurica - najstariji tipster i čovek čije se prognoze nalaze u svim brojevima Tipa počev od prvog izdanja koje je ugledalo svetlost dana 11. januara sada već daleke 2002. godine.

<

U najnovijoj, petoj epizodi, koja je nastavak prethodne, gost je Nikola Tirnanić, čuveni kladioničar i čovek koji se može pohvaliti sa deset pogođenih "maksimala" i mnogo drugih velikih dobitaka koje je uvek znao da podeli i proslavi sa svojim prijateljima.

Poslušajte opušteni razgovor dva prijatelja u kome sa našim gledaocima dele iskustva o sastavljanju tiketa, pogocima, padovima, faktoru sreće i pravilima za uspešnu igru...

 

UŽIVAJTE U NAJNOVIJOJ EPIZODI!

Za najbolje tipove zapratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tiktoku

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN VIDEO OVO I HITNO REAGOVAO: Predsednik Rusije izdao naređenje u vezi sa Olimpijskim igrama Pariz 2024

PUTIN VIDEO OVO I HITNO REAGOVAO: Predsednik Rusije izdao naređenje u vezi sa Olimpijskim igrama "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "Specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. Jer, najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne kada se radi o pomenutoj državi, a poslednja dešavanja vezana za Međunarodni olimpijski komitet (MOK) dovele su do toga da reaguje ruski predsednik Vladimir Putin.

25. 02. 2024. u 20:05

Komentari (0)

OTAC TADEJ: Zašto Bog nekome produži život, a nekome skrati