SAMO DANAS – ADMIRALBET VAS NAGRAĐUJE SA 50% FREEBET-A

A.B.

24. 11. 2022. u 11:00

DOPUNITE vaš AdmiralBet onlajn nalog danas, pokupite čak 50% freebet-a i pružite sjajnu podršku našim Orlovima na večerašnjem prvom meču protiv Brazila

САМО ДАНАС – АДМИРАЛБЕТ ВАС НАГРАЂУЈЕ СА 50% ФРЕЕБЕТ-А

Foto: Profimedia

Srbija je spremna da oduševi u Kataru i svi sa velikim nestrpljenjem čekaju večerašnji prvi meč protiv Brazila!

Naši "Orlovi" obećavaju da će prikazati atraktivnu i napadačku igru, protiv favorizovanih "Karioka". Uzbuđenje je zaista na visokom nivou i zato vas AdmiralBet, specijalno danas, umesto sa standardnih 30% na koje ste već navikli tokom SP-a, nagrađuje sa čak 50% freebet-a za sportsko klađenje.

Dakle, danas u toku dana, na vaš prvi onlajn depozit od minimalno 1000 dinara u AdmiralBet-u, dobićete 50% freebet-a, uz promo kod ORLOVI.

I to nije sve, jer vaše tikete možete da pojačate sa freebet-om i ostalim danima u AdmiralBet-u. Pa tako, za vreme trajanja SP-a u Kataru, svaki vaš prvi dnevni depozit u AdmiralBet-u vredi mnogo više, uz određene promo kodove!

Na svaki vaš prvi dnevni depozit na onlajn nalog, AdmiralBet vas časti sa 30% freebet-a, uz promo kod SP2022, osim onim danima kada igra Srbija – tada vas nagrađuje sa čak 50% freebet-a, uz promo kod ORLOVI, baš kao što je to danas slučaj kada igraju svoj prvi meč protiv Brazila.

Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna sve vreme tokom trajanja Mundijala, možete pronaći OVDE. 

Dodeljeni freebet možete iskoristiti za odigravanje tiketa kako na sajtu tako i na najnovijoj AdmiralBet aplikaciji koju morate da isprobate i koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošlice za duplo više zabave na svakom koraku – na onlajn slotovima i za sportsko klađenje.

Iskorisitite ovu sjajnu priliku danas i tako dodatno podržite naše "Orlove" da večeras sa lakoćom savladaju svog prvog rivala!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZ KIKSA U FIKS: Favoriti na popravnom