SOCCER sličice potraži i parkiraj BMW u garaži!

S.B.

22. 11. 2022. u 12:20

Najveća nagradna igra na Balkanu! Nešto do sada neviđeno u svetu igara na sreću, a sve to u Kladionici SOCCERBET.

СОЦЦЕР сличице потражи и паркирај БМW у гаражи!

Foto: Soccer bet

Fenomenalnu nagradnu igru smo vredno spremali nekoliko meseci da bi postala ono što jeste. Vodili smo se onim šta bi igrač najviše želeo. Tako smo došli do ideje da prva nagrada bude premoćni BMW 420D XDRIVE!

Za ostale, tu je nagradni fond od 8.000.000 dinara promo-vaučera! Zato, SOCCER sličice potraži i parkiraj BMW u garaži.

Da užitak bude kompletan, a doživljaj tokom Svetskog prvenstva potpun, igrači će u periodu od utorka 22. 11. 2022. u 00.01 pa sve do 05. 01. 2023. sakupljati sličice svetskih asova. 

Ukratko, u nagradnoj igri korisnik sakuplja sličice sa likovima fudbalera, od kojih one zlatne sadrže jedinstven KOD. Očitavanjem koda ih vezuje za svoj korisnički nalog i time stiče uslov za učestvovanje u izvlačenju za osvajanje glavne nagrade. 

Što više sličica sakupi, korisnik ima veće šanse za osvajanje glavne nagrade. 

Nije komplikovano, detaljna uputstva mogu se naći OVDE.

Bez obzira na to koju vrstu klađenja igrači preferiraju, onlajn klađenje ili uplatu tiketa u SOCCERBET poslovnicama, pa čak i ljubitelji slot-klub zabave, svi će ravnopravno učestvovati u izvlačenju za glavnu, kao i za ostale robne i novčane nagrade.

Izvlačenje glavne nagrade zakazano je za 05. 01. 2023. od 21 čas na sajtu www.soccerbet.rs

Zbog svega ovoga, budi baš ti igrač koji će 2023. godinu započeti zahvaljujući Kladionici SOCCERBET za volanom BMW 420D XDRIVE!

I da vam otkrijemo još nešto. Od 1. marta 2023. do 15. aprila 2023. spremili smo još jednu fenomenalnu nagradnu igru. Glavna nagrada biće stan u Beogradu na vodi, a očekuju vas i brojne novčane nagrade.

Pravi igrači na pravom mestu!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura