NOVI PROVAJDER U ADMIRALBETU!

Novosti online

14. 11. 2022. u 14:00

Isprobajte neke od najpopularnijih Habanero slotova i uživajte u novim slot bonusima

НОВИ ПРОВАЈДЕР У АДМИРАЛБЕТУ!

Foto: AdmiralBet

AdmiralBet se oduvek trudi da svim svojim igračima pruži originalan način zabave. Da uspeva u tome, potvrđuje nam i vest o novoj saradnji sa vrhunskim provajderom – Habanero

Njihov već impresivan asortiman slotova, od danas je bogatiji za još više od 100 Habanero novih igara i ujedno i novih šansi za sjajne dobitke.

Svi ljubitelji onlajn igara moći će da uživaju i u odličnim Habanero slot bonusima i da zabavu na slotovima podignu na viši nivo, uz najnoviju HTML5 tehnologiju.

Habanero je provajder koji je u svetu poznat po svojim video slotovima vrhunskog kvaliteta, za koje je karakteristična odlična grafika, vizuelni prikazi kao i interaktivne funkcije u skladu sa najnovijim industrijskim standardima.

Foto: AdmiralBet

Pred vama je zaista jedinstveno onlajn iskustvo u AdmiralBet-u i čekaju vas samo neki od najpopularnijih Habanero slotova: FLY!, Mount Mazuma, Candy Tower, Prost!, Hot Hot Fruit, 12 Zodiacs, Mystic Fortune Deluxe, Four Divine Beasts, Before Time Runs Out, Wild Trucks i mnogi drugi. 

Zavrtite ih bilo kada i bilo gde, a ukoliko ste novi igrač čeka vas i sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara, bez depozita. Potrebno je samo da se registrujete i verifikujete svoj nalog OVDE.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić