BORBA ZA BEG SA DNA: Asteras cilja drugi trijumf

V.D.

14. 11. 2022. u 09:37

U okviru 13. kola Superlige Grčke domaći Asteras dočekaće ekipu Jonikosa danas od 17 časova na stadionu "Teodoros Kolokotronis"

БОРБА ЗА БЕГ СА ДНА: Астерас циља други тријумф

Foto: Profimedia

Asteras poslednjih šest kola ne zna za pobedu u prvenstvu. Trenutno se nalaze na devetoj poziciji sa deset osvojenih bodova uz gol-razliku 10:14. Jedini trijumf u do sada 12 odigranih mečeva upisali su protiv ekipe OFI sa Krita početkom oktobra.

Sa druge strane, gosti iz okoline Atine imaju još slabiji učinak. Nalaze se na 12. poziciji sa samo sedam osvojenih bodova, koliko imaju i OFI i Levadiakos na samom začelju tabele. Jedini trijumf kao i njihov današnji rival upisali su protiv ekipe sa Krita koja jako loše igra ove sezone.

Gosti za koje se priča da su u velikim finansijskim problemima uz Janinu imaju najslabiju odbranu u prvenstvu. Na 12 mečeva golman Jonikosa je vadio loptu iz mreže čak 23 puta.

Što se tiče međusobnih duela, današnji rivali su se do sada sastali tri puta i to sva tri puta prethodne sezone. U prvom meču odigranom u Nikaji bili je nerešeno, da bi u naredna dva meča Jonikos slavio baš na ovom stadionu.

S obzirom na nešto bolju formu, verujemo da će domaći tim uspeti da upiše drugi ovosezonski trijumf a prvi u istoriji protiv današnjeg rivala.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri