GRBIĆEVI PULENI SU SPREMNI DA OSVOJE SVE: Poljska je najjača reprezentacija na svetu!

V.M.

22. 05. 2024. u 11:30

DERBI prvog kola odbojkaške Lige nacija odigraće se u Antaliji, gde će koplja ukrstiti Poljska i Amerika (19.00).

ГРБИЋЕВИ ПУЛЕНИ СУ СПРЕМНИ ДА ОСВОЈЕ СВЕ: Пољска је најјача репрезентација на свету!

FOTO: CEV

Poljska se pod trenerskom palicom Nikole Grbića vinula u nove visine, osvojili su Evropsko prvenstvo i prošlogodišnjnu Ligu nacija, dok su na Svetskom prvenstvu dogurali do finala gde su ih porazili Italijani.

Po broju kvalitetnih igrača niko ne može da se meri za Poljacima, u pitanju je izuzetno jaka reprezentacija koja bukvalno ima dve odlične postave i Grbić na raspolaganju ima ogroman broj sjajnih igrača.

Iako mnogi od njih neće nastupiti u Ligi nacija, oni koji su tu su orni da se dokažu pred Olimpijske igre kako bi imali više prilika da zaigraju u Parizu, gde su glavni favoriti da osvoje drugu olimpijsku titulu u istoriji svoje reprezentacije.

Sa druge strane, sjajna američka generacija predvođena Andersonom, Holtom, Smitom i Kristensenom polako prilazi svom kraju i neki od glavnih igrača su najavili odlazak iz rerepezentacija nakom Olimpijade, tako da im sledi ''remont'' nakon Pariza.

Do njega će tempirati formu, trener Sperou će verovatno odmarati neke ključne igrače i veliko je pitanje kakav će sastav izvesti na teren ove večeri u Antaliji.

Ove reprezentacije se veoma dobro poznaju, stalno igraju jedni protiv drugih, a poslednji meč odigrali su u prošlogodišnjem finalu Lige nacija i tada su Poljaci slavili sa 3:1.

NAŠ TIP: Amerika - Poljska hendikep setova 2 (1,5) (kvota 1,40)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića