DONČIĆ PROTIV KARIJA: Sjajni Slovenac nosi Dalas do direktnog plasmana u plej-of

V.M.

02. 04. 2024. u 14:13

NAŠ večerašnji izbor je sjajni plej Dalasa koji igra još jednu sjajnu sezonu, a ponovo će imati priliku to da prikaže protiv Golden Stejta četiri sata posle ponoći.

ДОНЧИЋ ПРОТИВ КАРИЈА: Сјајни Словенац носи Далас до директног пласмана у плеј-оф

FOTO: EPA-EFE/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT

Dalas je sredinom sezone napravio nekoliko trejdova, a dolasci igrača poput Gaforda i Vašingtona pokazali su se kao pun pogodak i ekipa se izdigla na peto mesto u Zapadnoj konferenciji.

Glavni arhitekta uspeha je naravno maestralni Luka Dončić koji redovno flertuje sa tripl-dablom i nosi ekipu na svojim leđima. U proseku postiže 34 poena, hvata devet skokova i deli gotovo deset asistencija, što dovoljno govori o tome kakve nastupe pruža nekadašnji as Real Madrida.

Večerašnji meč je posebno bitan za Maverikse koji žele da obezbede direktan plasman u plej-ofu i pobeda protiv Golden stejta bi bila veliki korak ka tome.

Zbog toga očekujemo da Dončić dodatno preuzme odgovornost, a pored toga direktan rival biće mu jedan od najboljih košarkaša svih vremena Stef Kari i biće dodatno motivisan da ga nadigra u njegovoj hali.

NAŠ TIP: Luka Dončić +33,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone