SKOK JE POTCENJEN SEGMENT IGRE STEFA KARIJA: Dobrano je prebacio zadatu granicu na prvom ovosezonskom duelu večerašnjih rivala

V.M.

18. 03. 2024. u 12:14

OPREDELILI smo se za još jednog košarkaša sa večerašnjeg duela Niksa i Voriorsa, a to je Stef Kari (3.00).

СКОК ЈЕ ПОТЦЕЊЕН СЕГМЕНТ ИГРЕ СТЕФА КАРИЈА: Добрано је пребацио задату границу на првом овосезонском дуелу вечерашњих ривала

Tanjug/AP

Iako ima punih 35 godina, Stef Kari i dalje dominira NBA ligom, jedan je od najboljih košarkaša sveta i iz dana u dan pokazuje zašto ga mnogi smatraju top deset igračem svih vremena.

Ipak, za razliku od poenterskog učinka koji je glavno oružje pleja Voriorsa, danas smo se opredelili da verujemo u njegove skakačke sposobnosti.

Danas će njegova ekipa igrati protiv Niksa koji su poznati kao veoma tvrda ekipa, u poslednje vreme utakmice Njujorčana imaju veoma mali broj poena, između 150 i 180, što je zaista premalo za NBA ligu.

To znači da se na tim utakmiama promašuje veliki broj šuteva, a to otvara prilike za veliki broj skokova defanzivnih igrača. To smo videli i na prvom ovosezonskom meču večerašnjih rivala, kada je Kari uhvatio čak 11 lopti.

Generalno gledano, u proseku beleži 4,4 skoka ove sezone, a kako je postavljenu granicu prebacivao na pet od poslednjih sedam utakmica Golden Stejta, trebalo bi da plus bude dobitan predlog.

NAŠ TIP: Stef Kari skokovi +3,5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024