DURENT IMA ODREŠENE RUKE: Neigranje Bukera znači više šuteva za jednog od najboljih skorera svih vremena

V.M.

05. 03. 2024. u 13:37

VEČERAS smo se opredelili za Kevina Durenta čiji Finiks sansi ukrštaju koplja sa Denver nagetsima našeg Nikole Jokića (4.00).

ДУРЕНТ ИМА ОДРЕШЕНЕ РУКЕ: Неиграње Букера значи више шутева за једног од најбољих скорера свих времена

FOTO: Tanjug/AP

Bivši student Teksasa ne igra na visokom nivou posle Ol-star pauze, ali samo je pitanje kada će proraditi. Ono što ga muči u poslednje vreme je nekarakteristično loš šut za tri poena i na proteklih par mečeva šutirao je oko 30% izvan linije 7,24.

Ipak, povreda Devina Bukera trebala bi da mu donese veću slobodu u igru i očekujemo da uzme znatno veći broj šuteva sada kada nema jednog od najboljih bekova današnjice.

To je bio slučaj pre par večeri kada je brojao do 30 protiv Hjustona, ali nakon toga je imao slabo izdanje protiv svojeg bivšeg kluba, Oklahome sa 20 ubačenih poena.

Kevin Durent je poznat kao jedan od najboljih skorera svih vremena i ako ga krene jednostavno ga je nemoguće čuvati jer je visok 2,11 uz raspon ruku od 2,25 metara i može šutirati preko svakoga, pa je manje-više nebitno ko je naspram njega ako je u naletu.

Na poslednjem duelu večerašnjih rivala Durent je brojao do 30, a vredi napomenuti da tada nije bilo Bukera i Bila na terenu.

Verujemo da će tridesetpetogodišnje krilo imati dobro veče, ali zbog nešto slabije forme predložili bismo ga plus na manjoj granici.

NAŠ TIP: Kevin Durent +25,5 (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:00

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave