LEJKERSI UHVATILI ZALET: Večeras u Šarlotu jure treći trijumf u nizu

V.M.

05. 02. 2024. u 14:14

U noći između ponedeljka i utorka Hornetsi će u ''Spektrum centru'' ugostiti Los Anđeles lejkerse (1.00).

ЛЕЈКЕРСИ УХВАТИЛИ ЗАЛЕТ: Вечерас у Шарлоту јуре трећи тријумф у низу

Foto: Profimedia

Gosti iz grada anđela igraju promenljivo tokom čitave sezone, nikako da uhvate pravi ritam i zbog toga zauzimaju deveto mesto na Zapadu sa skorom 26-25.

Ipak, izgleda da je trener Hem uspeo da prodrma ekipu jer su ostvarili dve veoma impresivne pobede u proteklih nekoliko dana.

Prvo su bez Lebrona i Dejvisa slavili u TD gardenu protiv Bostona (114:105), a zatim su i na jednom od najtežih gostovanja u ligi pobedili Njujork nikse u ''Medison skver gardenu'' sa 113:105.

Dobra odbrana je bila osnova uspeha na ovim mečevima, a ako im se pogleda roster, Lejkersi bi stvarno mogli biti jedna od najboljih defanzivnih ekipa u ligi sa igračima poput Dejvisa, Vanderbilta, Rediša...

Večeras će se više osloniti na napad pošto Šarlot igra u brzom ritmu, ali ni to ne bi trebalo da bude preveliki problem za goste koji će biti orni da po prvi put od decembra upišu tri vezana trijumfa.

Što se tiče domaćina, on je ove sezone fokusiran na razvijanje mladih igrača i nije preterano opterećen rezultatima. Najbolje o tome svedoči skor Hornetsa 10-38 i negativna serija od sedam uzastopnih poraza u kojoj se nalaze.

Večerašnji rivali su se već sastali jednom u decembru i tada su Lejkersi na krilima Entoni Dejvisa (26 poena) slavili sa 133:112.

Očekujemo novi rutinski trijumf najtrofejnije franšize u istoriji lige. 

NAŠ TIP: hendikep 2 (9,5) (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu