CRVENO-BELI SE PRIPREMAJU ZA "VEČITI DERBI": Šampion Srbije bez Tea na gostovanju u Berlinu!

M.M.

25. 01. 2024. u 12:30 >> 12:30

CRVENA zvezda će u 23. kolu Evrolige gostovati Albi.

ЦРВЕНО-БЕЛИ СЕ ПРИПРЕМАЈУ ЗА ВЕЧИТИ ДЕРБИ: Шампион Србије без Теа на гостовању у Берлину!

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Crveno-beli imaju velikih problema sa povredama i ovo je težak period za njih.

Izabranici Janisa Sferopulosa su u dosadašnjem delu najelitnijeg evropskog takmičenja upisali devet pobeda i 13 poraza.

Trenutno se nalaze na deobi 12. mesta zajedno sa Bajernom, Anadolu Efesom i Milanom.

U prethodnom kolu srpski predstavnik je poražen od Baskonije rezultatom 90:91. Zvezda je dobro otvorila taj meč, međutim, kratka rotacija je učinila svoje.

Najefikasniji u porazu svog tima bio je Jago dos Santos koji je ubacio 26 poena, dok su dvocifreni bili Rokas Gedraitis i Džavonte Smart sa 13, odnosno 11 koševa.

Nakon poraza od španskog velikana Sferopulosovi puleni savladali su FMP u okviru ABA lige. U duelu protiv "pantera" ponovo je blistao omaleni Brazilac koji je imao dabl-dabl učinak od 17 poena i 14 asistencija. Branko Lazić je takođe imao 14 pogodaka.

Sa druge strane, igrači Albe su odavno izgubili sve šanse i sada igraju bez pritiska. U dosadašnjem delu takmičenja su ostvarili četiri pobede uz 18 poraza. Nalaze se na deobi poslednjeg mesta zajedno sa Asvelom. U prethodnom kolu momci iz Berlina su poraženi od Bajerna rezultatom 65:82.

Ovi rivali su se sastali u 14. kolu i taj okršaj je pripao Zvezdi (85:71). Večeras na parketu nećemo videti Miloša Teodosića koji se još uvek nije oporavio od povrede, dok je nastup Nemanje Nedovića pod znakom pitanja.

Šampion Srbije će se već za tri dana sastati sa Partizanom u okviru ABA lige i ovaj meč će im poslužiti kao dobra priprema. Biće interesantno videti da li crveno-beli danas mogu bez Tea da sruše nemačkog predstavnika.

Verujemo da će u ovom duelu granica poena biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +162,5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?