KRALJ SE VRAĆA KUĆI: Lebrona očekuje topla dobrodošlica u rodnom Ohaju

V.M.

25. 11. 2023. u 12:09 >> 12:09

U noći između petka i subote gledaćemo veoma zanimljiv duel NBA lige kada Klivlend Kavalirsi dočekaju LA Lejkerse (01:30).

КРАЉ СЕ ВРАЋА КУЋИ: Леброна очекује топла добродошлица у родном Охају

Tanjug/AP

Oba tima igraju promenljivo ove sezone, ali u poslednje vreme su uhvatili zalet tako da izgledaju sve bolje na terenu. Ipak, pred ovaj meč su doživeli poraze i sigurno je da će želeti da se vrate na pobedničku stazu.

Klivlend je prekinuo svoj niz od četiri vezana trijumfa poprilično ubedljiivim porazom od Majami Hita (96:129) i sada sa skorom 8-7 zauzima osmo mesto na tabeli Istočne konferencije.

Zanimljivo je da su tu pobedničku seriju napravili bez Donovana Mičela koji je odsustovao zbog povrede, ali se vratio treninzima i pod znakom je pitanja za večerašnji duel.

Sa druge strane, Lejkersi su nakon tri vezane pobede poraženi od strane Dalasa u Kripto.kom areni (101:104). To im je bio treći meč u četiri dana, tako da se može reći da nije toliko iznenađenje što su Dončić i družina slavili.

Jezerdžije imaju nešto bolji skor od večerašnjeg rivala, 9-7  ali zauzimaju deveto mesto u dosta jačoj Zapadnoj konferenciji.

Večeras će sve kamere biti uprete u Lebrona Džejmsa koji ima posebno mesto u istoriji Klivlend Kavalirsa. Sjano krilo je draftovano tamo 2003. godine kao prvi pik i u dva navrata je nosio dres ekipe iz Ohaja (tamo je rođen), a ono što je još bitnije je da im je u sezoni 2015/16 doneo jedinu titulu u istoriji franšize.

Kralj će sigurno imati toplu dobrodšlicu u Klivlendu, a i navijači će ponovo imati priliku da vide majstorije jednog od najboljih igrača svih vremena koji i u 39. godini života beleži sjajne brojke (25.7 poena, 8.1 skok i 6.7 asistencija po meču).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave