OBRAČUN SUPERSTAROVA U NBA: Donćić i družina dolaze na noge ''Frik tajmu''

V.M.

18. 11. 2023. u 11:30

U noći između subote i nedelje gledaćemo pravi spektakl u NBA ligi kada Milvoki Baksi dočekaju Dalas Maverikse (02:00).

ОБРАЧУН СУПЕРСТАРОВА У НБА: Донћић и дружина долазе на ноге Фрик тајму

FOTO: AP

Oba tima imaju šampionske ambicije ove sezone, a to se pogotovo može reći za domaćina koji je po mnogima glavni jedan od glavnih favorita za osvajanje prstena.

Milvoki je napravio veliki trejd preko leta u kojem je ostao bez par bitnih igrača poput Džrua Holideja, ali je dobio jednog od najboljih igrača lige, Dejmijana Lilarda.

Na sve to desila se i rokada na klupi, Majka Budenholzera je zamenio Ejdrian Grifin, tako da ekipi treba malo vremena da se uigra.

I pored toga, dosta su dobro započeli sezonu, te sa skorom 8-4 zauzimaju treće mesto na Istoku, odmah iza Bostona i Filadelfije.

Baksi su sinoć savladali slabašni Šarlot 130:99, a do pobede ih je predvodio upravo Lilard sa 27 poena.

On i Janis su i dalje u fazi upoznavanja i očekuje se da ovaj duo, koji je već dobio nadimak ''Frik tajm'', sa vremenom postane sve bolji i bolji.

Sa druge strane terena će biti još jedan impresivan dvojac u vidu Donćića i Irvinga koji kombinovano u proseku ubacuju 52 poena po meču.

Veće zasluge za to idu slovenačkom pleju koji postiže 30 koševa u proseku, a uz to deli osam asitencija i hvata sedam skokova.

Iako krajem prošle godine nisu baš kliknuli pri dolasku Irvinga iz Bruklina, sada je priča potpuno drugačija i Dalas je sa skorom 9-3 drugi na tabeli Zapadne konferencije.

Maveriksi su poslednji meč odigrali pre par dana kada su bili bolji od Vašingtona 130-117, najefikasniji je bio Hardavej sa 31 poenom, dok je Dončić ubacio 26.

Oba tima igraju veoma brzu košarku sa velikim brojem koševa, pa zbog toga verujemo da će granica poena biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +242,5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave