NIKOLA JOKIĆ NE PRESTAJE DA DOMINIRA: Srpski centar nosi Denver do nove pobede

V.M.

04. 11. 2023. u 11:20

U noći između subote i nedelje košakraši Denver nagetsa ugostiće Čikago bulse (02:00).

НИКОЛА ЈОКИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ДОМИНИРА: Српски центар носи Денвер до нове победе

Foto: AP

Domaćin je sinoć u derbiju Zapadne konferencije savladao Dalas (125:114), a do pobede ga je naravno nosio Nikola Jokić. Najbolji igrač sveta je postigao 33 poena uz neverovatne procente šuta (14/16 iz igre), a pored toga je uhvatio 14 skokova i podelio devet asistencija tako da je bio nadomak tripl-dabla.

Na taj način Jokić je u malom evropskom derbiju nadigrao Luku Dončića koji je takođe pružio sjajnu partiju, 34 poena, deset skokova, devet asistencija, ali i devet izgubljenih lopti.

Vredi napomenuti da je ovaj meč označio otvaranje NBA kupa koji je novina u ligi od ove sezone i njegove utakmice će se igrati utorkom i petkom.

Denver je na startu NBA lige pokazao da je spreman za odbranu tronu, igra sjajnu košarku i ima skor 5-1.

Sa druge strane, Bulsi su takođe sinoć igrali ali nisu bili uspešni i poraženi su u neizvesnoj završnici od Bruklina (107:109). Zek Lavin je imao priliku da uvede meč u produžetak ali je promašio dugačku dvojku u poslednjim sekundama susreta.

Generalno gledano Čikago ne izgleda dobro ove sezone, ima skor 2-4, a poraz od Netsa mu je bio drugi u nizu.

Verujemo da će Denver rutinski odraditi posao, a pored toga što je kvaliteniji tim na ruku mu ide i činjenica da Bulsi moraju da putuju u Kolorado, dok Nagetsi igraju drugi vezani meč pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Hendikep 1 (-5,5) (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TIP SA ČELINDŽERA: Iskustvo je na strani Argentinca!