ČETA NIKOLE GRBIĆA IZGEDA IMPRESIVNO: Poljska je izgubila samo jedan set do sada!

V.M.

10. 09. 2023. u 11:40

U osmini finala Evropskog prvenstva za odbojkaše sastaće se Poljska i Belgija (21:00).

ЧЕТА НИКОЛЕ ГРБИЋА ИЗГЕДА ИМПРЕСИВНО: Пољска је изгубила само један сет до сада!

FOTO: Profimedia

Za razliku od velikog broja proteklih takmičenja Poljaci nisu domaćini, ali i dalje prikazuju impresivnu odbojku. Rutinski su zauzeli prvo mesto u grupi ''C'' sa pet pobeda, a na putu do osmine finala su izgubili samo jedan set i to na otvaranju protiv Holandije.

Izabranici Nikole Grbića su na ovo Evropsko prvenstvo došli kao jedni od glavnih favorita, a sreću su imali i na žrebanju jer na njihovoj strani kostura nema Francuske i Italije koje su uz njih najjače selekcije na turniru.

Poljska je pre ovog Eura osvojila Ligu nacija po prvi put od njenog rebrandiranja, na završnom turniru su bili bolji od Brazila, Japana i Amerike, a zanimljivo je da je titulu MVP-a poneo libero Zatorski.

Što se tiče Belgije, ona u ovaj susret ulazi kao potpuni autsajder i nema šta da izgubi. Nominalni gosti su klimavo započeli prvenstvo ubedljivim porazima od Italije i Srbije, nakon toga su ispustili prednost od dva seta protiv Nemaca, da bi u poslednja dva kola rutinski savladali Estoniju i Švajcarsku što je bilo dovoljno za plasman u osminu finala.

Pobednik ovog susreta će u četvrtfinalu igrati sa boljim iz meča Srbije i Češke.

Poslednji međusobni duel današnji rivali su odigrali na Evropskom prvenstvu 2021. i tada je Poljska slavila sa 3:0,a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Poljska - Belgija hendikep setova (-2,5) 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)