SRBIJA POBEDOM ZAPOČELA EVROPSKO PRVENSTVO: Današnji rival je redovna mušterija ''orlovima''

V.M.

31. 08. 2023. u 12:33 >> 12:34

U drugom kolu Evropskog prvenstva za odbojkaše, naša reprezentacija će se sukobiti sa Belgijom (18.00).

СРБИЈА ПОБЕДОМ ЗАПОЧЕЛА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО: Данашњи ривал је редовна муштерија орловима

FOTO: CEV

Izabranici Igora Kolakovića su sinoć pobedom otvorili Euro. Rutinski su savladali Švajcarsku sa 3:0 (25:19, 25:16, 25:19), a najefikasniji u redovima ''orlova'' bio je Pavle Perić sa 15 poena, dok je Milan Kujundžić dodao 11.

Naša selekcija je na prvenstvo došla u gotovo najjačem sastavu, standardnim igračima koju su igrali u Ligi nacija pridružili su se Atanasijević, Ivović, Podraščanin i Kovačević kojeg muči povreda i sigurno će propustiti grupnu fazu.

Jedini koji izostaje od bitnijih igrača je sjajni srednji bloker Srećko Lisinac koji je doživeo tešku povredu u finalu italijanskog prvenstva gde je njegov Trenitno savladao Lube.

Kapiten Podrašačanin je rekao da je atmosfera u ekipi odlična i da mu je rođendanska želja da Srbija dogura do Rima u kojem se igra sama završnica turnira (polufinale, finale i utakmica za treće mesto).

Što se tiče Belgije, ona je imala nezahvalan zadatak da otvori prvenstvo protiv domaćina Italije kojoj nije mogla da pruži jači otpor i ubedljivo je poražena sa 3:0 (25:17, 25:18, 25:15).

Cilj nominalnom gostu je plasman u nokaut fazu. Smatra se da su prva tri mesta u grupi ''A'' kaparisana sa Srbiju, Nemačku i Italiju, dok bi Belgija za četvrto trebala da se bori sa Estonijom i Švajcarskom.

''Orlovi'' tradicionalno vole da igraju sa Belgijom koju su savladali na minula četiri međusobna duela.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +168,5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)