SRBIJA DOMINIRA NA EVROPSKOM PRVENSTVU: Put do finala je otvoren

V.M.

23. 08. 2023. u 11:40 >> 11:40

U četvrtom kolu grupne faze Evropskog prvenstva za odbojkašice, Mađarska i Srbije će od 20 časova odmeriti snage u Antverpenu.

СРБИЈА ДОМИНИРА НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ: Пут до финала је отворен

FOTO: CEV

Izabranice Đovanija Gvidetija pružaju fantastične partije na Euru i imaju perfektan skor od 3:0. Pre dva dana Srbija se u najtežem testu do sada sastala sa Poljskom, naše devojke su slabo započele izgubivši prvi set sa 18:25, ali nakon toga su ''upalile motore'' i osvojile tri vezana seta (25:13, 25:23, 25:18).

Najefikasnija u redovima Srbije bila je naravno nezaustavljiva Tijana Bošković sa 30 poena, a vredi napomenuti i Maju Aleksić koja je sa svojih osam poena unela neverovatnu energiju sa klupe.

Ova pobeda je bila jako bitna za našu reprezentaciju jer su njom napravile veliki korak ka prvom mestu koje znači izbegavanje protivnica poput Italija i Turske sve do eventualnog finala.

Srbija je protiv Poljske izgubila prvi set na turniru, pre ovog meča ostvarila je dve maksimalne pobede nad Ukrajinom i Slovenijom.

Što se tiče Mađarica, one igraju veoma loše i uz Estoniju i Hrvatsku su jedine ekipe koje i dalje nisu ostvarile pobedu na Evropskom prvenstvu. Dovoljno o slabim nastupima govori podatak da su do sada osvojile samo jedan set (protiv Poljske), dok su maksimalnim rezultatom gubile od Belgije, Ukrajine i Slovenije.

Naše odbojkašice su na ovaj turnir došle sa epitetom svetskog prvaka i to definitivno pokazuju, a večeras verujemo da neće imati problema protiv komšinica.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: -122,5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!