SRBIJA MORA DA POBEDI VELIKU BRITANIJU! Naši košarkaši bez prava na kiks

M.M.

11. 11. 2022. u 18:47 >> 18:47

KOŠARKAŠI Srbije gostovaće Velikoj Britaniji u sedmom meču grupne faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Utakmica će se igrati u Njukaslu sa početkom u 20 časova.

СРБИЈА МОРА  ДА ПОБЕДИ ВЕЛИКУ БРИТАНИЈУ! Наши кошаркаши без права на кикс

FOTO: M. Vukadinović

Poslednje reprezentativno okupljanje definitivno u nama ne budi lepe uspomene. Na Evropskom prvenstvu u septembru mesecu koje se održavalo u Nemačkoj, Italiji, Gruziji i Češkoj naša reprezentacija doživela je, možemo slobodno reći, pravu katastrofu.

U grupnoj fazi je sve bilo kako treba, Holandija, Češka, Finska, Izrael i Poljska su bili lak zalogaj za izabranike Svetislava Pešića.

Prvi, a ispostaviće se i poslednji problemi stigli su u nokaut fazi, protivnik je bila Italija, ekipa koja nas je prošle godine izbacila u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre, ali ujedno i tim koji je apsolutni autsajder ako uzmemo u obzir sa kakvim imenima je popularni Kari raspolagao.

Jokićev dabl-dabl učinak od 32 poena i 13 skokova nije bio dovoljan da se sruše "Azuri", a naši momci su napustili Berlin pognute glave, krajnji rezultat je glasio 86-94.

Danas će se "orlovi" boriti za kartu koja vodi na Svetsko prvenstvo koje će se održati 2023. godine, a čiji će domaćini biti Japan, Indonezija i Filipini.

Trenutno se nalazimo na četvrtoj poziciji u grupi sa tri pobede. Isti skor imaju Belgijanci, dok prva dva mesta pripadaju Grčkoj i Letoniji.

Srbija je popravila utisak i uključila se u borbu za prolaz krajem avgusta kada je pala Grčka u "Štark" areni, a potom i Turska usred Istanbula.

O našem današnjem protivniku ne vredi trošiti reči, radi se o ekipi koja ne poseduje čak ni osrednji kvalitet, te verujemo da naši u kakvom god sastavu bili neće imati problema.

Naša prognoza je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +155,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju