POVRATAK CRVENO-BELIH! Argentinac ne može da igra protiv bivšeg kluba

M.M.

19. 10. 2022. u 10:37

KOŠARKAŠI Crvene zvezde gostovaće Baskoniji u trećem kolu Evrolige. Utakmica se igra u Vitoriji u "Fernando Buesa" areni sa početkom u 20.30.

ПОВРАТАК ЦРВЕНО-БЕЛИХ! Аргентинац не може да игра против бившег клуба

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su jako loše počeli najelitnije evropsko takmičenje. Na samom startu su otputovali u Istanbul gde ih je čekao šampion Evrope Anadolu Efes.

Držao se srpski predstavnik u tom meču, međutim, ipak je na kraju doživeo poraz.

Nakon toga, na megdan je u hali "Aleksandar Nikolić" stigao Panatinaikos. Većina domaćih navijača je očekivala kvalitetno izdanje i prve bodove. 

Do toga, nažalost, nije došlo. Nakon velike borbe, i možemo slobodno reći "blede" partije domaćih igrača, šestostruki šampion starog kontinenta je slavio rezultatom 75-77.

Najefikasniji pojedinac u poraženom taboru bio je Ben Bentil koji je ubacio 18 poena, dok ga je pratio Hasan Martin sa 12.

Današnji protivnik je ekipa koja je takođe startovala porazom od Valensije, međutim, nedelju dana kasnije utisak se popravio protiv Partizana.

Izabranici Đoana Penjaroje su nakon produžetaka slavili rezultatom 103-96.

Gledali smo jednu sjajnu utakmicu u kojoj se najviše istakao Markus Hauard koji je sakupio 33 poena uz sjajne procente šuta. 

Ovi rivali su se od 2013. godine 14 puta sastajali i obe ekipe su trijumfovale po sedam puta.

Poslednji meč su odigrali prošle sezone i tada su crveno-beli predvođeni Dejanom Radonjićem slavili rezultatom 86-83.

Očekuje nas interesantna utakmica, postavlja se pitanje da li se Crvena zvezda može vratiti na pravi put, a sa druge strane da li Španci mogu ponoviti briljantnu partiju kao prošle nedelje.

Po navodimo "Jurohupsa", najnovije pojačanje srpskog šampiona Luka Vildoza neće igrati na večerašnjem meču jer je bilo komplikacija oko registracije, ali se očekuje njegov debitantski nastup u petak u Madridu.

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP:  +151,5 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina