HARI KEJN IGRA ZA ISTORIJU! Junajted bi još jednom da očerupa "pevce"

M.T.

19. 10. 2022. u 10:24

''Crveni đavoli'' imaju puno problema sa povređenim igračima.

ХАРИ КЕЈН ИГРА ЗА ИСТОРИЈУ! Јунајтед би још једном да очерупа певце

FOTO: AP

Sve će pucati na ''Old trafordu'' kada večeras od 21.15 Mančester junajted dočeka ekipu Totenhema u okviru 12. kola Premijer lige. Biće ovo derbi susret trećeg i petog tima u ligi.

Posle poraza od 6:3 u gradskom derbiju protiv Sitija, ekipa Junajteda je uspela da se podigne i ostvari dva pozitivna rezultata, pošto je savladala Everton i remizirala sa Njukaslom u prošlom kolu. ''Crveni đavoli'' trenutno su na petom mestu tabele Premijer lige sa 16 osvojenih bodova i učinkom od pet pobeda, jednog remija i tri poraza. U međuvremenu Junajted je ostvario i pobedu protiv Omonije u Ligi Evrope i propisno se namučio da probije bedem Kiprana na tom meču.

U istom kolu kad i Junajted, Totenhem je doživeo poraz u derbiju severnog Londona od Arsenala sa 3:1, ali se takođe brzo podigao i u naredna dva kola ostvario dve pobede protiv Brajtona i Evertona, a između ta dva meča savladao je i Ajntraht u okviru Lige šampiona. Ekipa Antonija Kontea zabeležila je sedam pobeda uz dva remija i jedan poraz i trenutno je na trećem mestu u Premijer ligi sa 23 boda, koliko ima i drugoplasirani Mančester siti, ali uz bolju gol-razliku. Hari Kejn imaće priliku protiv Mančester junajteda da postane prvi igrač u istoriji Totenhema koji je na šest uzastopnih utakmica Premijer lige postigao gol.

Erik ten Hag ima mnogo problema što se tiče sastava tima jer je veliki broj igrača povređen, pa će tako meč protiv Totenhema propustiti Aksel Tuanzebe, Brendon Vilijams, Aron Van-Bisaka, Hari Megvajer, Doni van de Bek i Antoni Marsijal, a svi oni su propustili i utakmicu protiv Njukasla za vikend. U sastav se vraćaju Martin Dubravka i Skot Mektomini, dok još uvek nije sigurno igranje Kristijana Eriksena protiv bivšeg kluba zbog bolesti. Antonio Konte takođe ima dovoljno glavobolje pred ovaj meč pošto je u utakmici protiv Evertona Rišarlison teren napustio uz pomoć štaka i neće igrati protiv Junajteda, kao ni Dejan Koluševski čiji se oporavak od povrede zakomplikovao. Emerson Rojal takođe propušta Junajted jer odrađuje treći i poslednji meč suspenzije.

Mančester junajted nalazi se u seriji od tri pobede protiv Totenhema, a i u međusobnom skoru u poslednjih 10 mečeva u Premijer ligi ''crveni đavoli'' bolje stoje od ''pevaca''. Junajted ostvario sedam pobeda u odnosu na tri Totenhema, a nerešenog rezultata nema kad igraju ova dva tima.

NAŠ TIM: GG (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave