SAMO ZA HAZARDERE: Poslastica za ljubitelje velikih kvota!

V.D.

08. 07. 2022. u 10:34 >> 10:35

DANAS od 4:35 na čuvenom hipodromu u Njumarketu održaće se trka "Tattersalls Falmouth Stakes"

САМО ЗА ХАЗАРДЕРЕ:  Посластица за љубитеље великих квота!

Foto: Profimedia

Na stazi dugoj 1609 metara u trci ranga Grup 1 naći će se svega pet učesnica u borbi za nagradu od 142 000 funti.

Možda i razlog za ovako mali broj grla u jednoj ovakvoj trci je i to što se mnogi "plaše" da izađu na crtu fenomenalnoj i u pet startova neporaženoj trogodoj omici po imenu Inspiral. 

Naša redakcija je pre tačno tri nedelje prognozirala pobedu ove sjajne omice ali je tada kvota na nju bila 4,35.

Danas kvota na ovu omicu je izuzetno mala i kod svetskih bukmejkera je između 1,15 i 1,2 dok je na betole.com kvota 1,25. 

Kao i u prethodnih pet startova Inspiral će jahati njen stalni džokej Lanfranko Detori. Italijan je inače jedan od najboljih džokeja svih vremena i u svojoj karijeri je zabeležio preko 500 grup pobeda što zaista zvuči neverovatno.

Mi ćemo probati da u ovoj trci nađemo neka iznenađenja sa velikim kvotama.

Među ostale četiri učesnice mi bi izdvojili dve.

Jedna od njih je Prosperous Voyage koja je u svojoj karijeri dva puta bila druga iza Inspiral dok je u poslednjem startu iako je bila jedan od favorita iz senke trku završila tek na desetom mestu. Kvota na nju je danas 11. 

Drugo potencijalno iznenađenje koje bi izdvojili je Francuskinja po imenu Sibila Spain. Kvota na nju je 13. Ona je kao i Inspiral ćerka fenomenalnog pastuva Frankela i u poslednjoj trci u Parizu je slavila i tako nagovestila dobru formu.

Startna lista i kvote (betole.com):

1. Primo bacio (kvota 13)

2. Sibila Spain (kvota 13)

3. Inspiral (kvota 1,25)

4.  Prosperous Voyage (kvota 11)

5. Sandrine (kvota 15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)