ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ! Na "krovu" počinje nova sezona Mocart bet Super lige

Novosti online

08. 07. 2022. u 10:03 >> 12:27

NA premijeri Voždovac dočekuje Novi Pazar.

ЧЕКАЊУ ЈЕ ДОШАО КРАЈ! На крову почиње нова сезона Моцарт бет Супер лиге

FOTO: Profimedia

Nova sezona Mocart bet Super lige počinje večeras od 20 časova. Najelitnije fudbalsko takmičenje Srbije počinje sa "krova", utakmicom u kojoj Voždovac dočekuju ekipu Novog Pazara.

U odnosu na prošlu sezonu, "zmajevi" su oslabljeni za svog standardnog internacionalca Justasa Lasickasa. Litvanac je pojačao ljubljansku Olimpiju, dok je srž ekipe isti, uz nekoliko pojačanja, na svim pozicijama. 

Najveća promena napravljena je svakako u pogledu struke, jer Voždovac sa klupe predvodi mladi stručnjak Nebojša Jandrić.

Za kratak period proveden u klubu potvrdio je da razume sistem koji neguju u Zaplanjskoj ulici i da je spreman isti da unapredi. Sa malo reči, a energijom za velika dela, najavljuje svoj debi u zvaničnim utakmicama.

- Na nama je pre svega odgovornost da sačuvamo to što je Voždovac do sada postigao i da uz kvalitete koje mi posedujemo pokušamo da podignemo sve na viši nivo - rekao je Jandrić.

Perspektivni stručnjak ističe da su reprezentativni nastupi nekoliko igrača uticali da se sa istima radilo na pravi način u drugom delu priprema, ali da je zadovoljan učinjenim.

Ipak, prava slika biće vidljiva tek kada krenu utakmice.

- Prvo kolo i prva takmičarska utakmica sa sobom nose specifičnu težinu. Očekivanja su da ostvarimo pobedu, što će u svakoj utakmici biti naš cilj. Izuzetno respektujemo protivnika, ali igramo kod kuće i imamo obavezu da pružimo i više od svojih mogućnosti za pozitivan rezultat - naglasio je Nebojša Jandrić.

Novi Pazar je u protekloj sezoni teškom mukom izborio opstanak. Poučeni iskustvom "plavi" su postavili jasan cilj ispred sebe - izbegavanje bilo kakve drame u finišu prvenstva. Na klupu kluba sa juga Srbije stigao je iskusni Vladimir Gaćinović koji će svojim znanjem pokušati da napravi iskorak što se tiče plasmana na tabeli.

U uvodnih nekoliko utakmica stvari će biti mnogo jasnije, moguća su iznenađenja i neočekivani rezultati. 

U prethodna tri međusobna duela Voždovac je slavio na dva, dok je viđen jedan remi. Poslednji duel današnjih rivala odigran je u decembru prošle godine, u Novom Pazaru, rezultat je bio 0:0.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri