Može li legenda nakon početničkih grešaka do pobede?

V.D.

17. 06. 2022. u 12:02 >> 13:37

DANAS nas očekuje četvrti dan "Rojal Askot festivala" i naša redakcija je za svoje čitaoce spremila analizu dve trke.

Може ли легенда након почетничких грешака до победе?

Foto: Profimedia

Najuspešniji džokej današnjice Lanfranko Detori imao je nekoliko pehova prethodnih dana. Prvo je sa grlom Lord North imao kiks u start mašini da bi juče kada se čekalo da ispiše istoriju sa grlom Stradivarijus "dozvolio" da ostane zatvoren u "džepu" i zakasni sa finišem.

Za danas smo za vas spremili predloge za dve trke na koje možete da se kladiote eksluzivno na sajtu betole.com

Foto: Profimedia

U trci "Commonwealth Kup" na distanci dugoj 1200 metara videćemo 20 sjajnih sprintera u borbi za ček ispisan na 283 550 funti.

Prvi favorit trke je dvostruki grup 1 pobednik na ovoj distanci ždrebac po imenu Perfect Power. U vlasništvu je Šejka Rašida Dalmuka Al Maktuma a danas će ga jahati višestruki šampion francuske i jedan od najpoznatijih džokeja sveta Kristof Sumilion.

Naša redakcija bi izdvojila i dva grla koja dolaze iz malo slabijih trka ali na koje engleski bukmejkeri obaraju kvote a to su Ehraz i Tiber Flow. Pre samo nedelju dana na njih je kvota bila 25 odnosno 33 a sada 6 i 12. 

Ta dva ždrepca su imali pripremnu trku za ovo nadmetanje pre mesec dana u Njuberiju kada je Tiber Flow za kratku glavu bio uspešniji. 

Naš prvi pik u ovoj trci je Go Bears Go koji je u ovoj sezoni startovao dva puta i zabeležio jedan trijumf i četvrto mesto krajem maja u sličnom društvu kao što je danas. On je već trčao dva puta na ovom hipodromu i uspeo je da zabeleži pobedu.

NAŠ TIP: Go Bears Go (kvota 10)

TIP ZA HRABRIJE: Tiber Flow (kvota 12)

Foto: Profimedia

Druga trka koju je naša redakcija izdvojila za svoje čitaoce je nadmetanje pod nazivom "Coronation Stakes" gde će se na za pehar i ček na 283 550 funti boriti 12 trogodih omica.

Prvi favorit trke je do sada neporažena kći čuvenog Frankela, omica po imenu Inspiral. Jahaće je gore pomenuti legendarni Italijan Lanfranko Detori. Ona je u četiri starta zabeležila isto toliko sigurnih pobeda. Jedini peh za nju može biti to što nema trku u nogama još od oktobra prošle godine. 

U ovoj jako neizvesnoj i za prognozu teškoj trci izdvojili bi još i neporaženu gošću iz Amerike po imenu Spendarella koju će jahati Vilijam Bjuik.

Kao potencijalno iznenađenje prognozirali bi francuskinju Mangoustine koja je u prethodnom startu u domovini zabeležila Grup 1 trijumf na današnjoj distanci od jedne milje. 

NAŠ TIP: Inspiral (kvota 4,35)

TIP ZA HRABRIJE: Mangoustine (kvota 9)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati